KUBOOZ Modi Priljubljena Nerjavečega Jekla Cirkon Mačje Uho Piercing Svečke Merilniki Nakit Telo Uhan Predorih Nosila 8-16mm

Nov izdelek

€3.17

€3.53

-10 %

Na zalogi

Oznake:

0 g ušesni čepi predorih, aros nakit, au750 obroč, analni, mechosen, analni čep, nazaj stretch, mačka nakit za ženske, lepim, mačja igrača predor

KUBOOZ Modi Priljubljena Nerjavečega Jekla Cirkon Mačje Uho Piercing Svečke Merilniki Nakit Telo Uhan Predorih Nosila 8-16mm

Material: Nerjaveče jeklo Barva:Kot na sliki kažejo, Velikost: 8 mm(0 g)/10 mm(00g)/12 mm(1/2")/14 mm(9/16")/16 mm(5/8") Primerna za: Moške/Ženske Package: En par eno vrečko Funkcija 1. Ear piercing---Izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.Trajne Barve Hrambe,Strokovno tehnologije.Zdravje in lepota. 2. Uho expander plug predor---Naši izdelki so narejeni iz nerjavnega jekla ali kamna ali lesa,ali akril,kažejo čar in vztrajnost ženske in moški.prikaz samice moda in barvita življenje.Lepota in privlačnost uho vtič je ogromno.Ne glede na to, kdaj in kje človeško uho predor priključite,morate biti edinstven.Najboljša darila za svoje prijatelje in družino.Vse vrste vzorcev za vas izbrali.

>>o ladijski promet

1.Način dostave: Brezplačna dostava za naročila, bo poslana s Kitajske post air mail, da vse države, ali ePacket v ZDA.Vendar, če stranke preživijo več kot USD300.00 na proizvode ,bo ladja s DHL ali EMS brezplačno ki prispejo v roku 3-12days.

2.Dobavni rok: China post air mail in ePacket ponavadi pridejo v 15-35 delovnih dneh po tem, ko je objavil.Včasih za carinske ali vremenskih problem bo z zamudo več dni do 35-48 dni.v Braziliji, bo počasnejši, včasih bo več kot 60days.

>>o vrnitvi

Sprejemamo vrnitev

Če ste nezadovoljni s to postavko ali v postavko prispeli v zdrobljen,pls, kontaktirajte nas takoj za delno nadomestilo ali poslati na spodnjimi pogoji:

1.Vrniti morajo biti v prvotno stanje;

2.Vrnitev v roku 7 dni;

3.Kupci plačali za povratno poštnino.

>>o Povratne informacije

Veliko zadovoljstvo je naše neskončno motivacijo.

To je zelo cenjena pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami in se bomo vrnili.hvala za vašo veliko pohval in veliko povratnih informacij.

če niste zadovoljni z nami, nas kontaktirajte.bomo rešili problem ASAP.hvala vam za vašo pomoč.

>>o nas

smo tovarne, po meri narejen je na voljo.če potrebujete nekaj vzorcev, vam bomo ponudili brezplačno, vendar boste morali plačati poštnino.če ste naročilo tukaj in potrebujejo nekaj drugih vzorcev, bomo poslali vzorce skupaj z vašega naročila.

Paket En par eno vrečko
Kategorije Uho plug in predorov
Postavka nakit telo
Nakit Telo Vrsta Plug & Predor Nakit
Slog Moda
Poreklo CN(Izvora)
Po meri Da,
Blagovna Znamka KUBOOZ
Material Kovine
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Obliko\vzorec Kaplja Vode
piercing Piercing za ušesa
Postavka Vrsta nakit telo
Velikost 8-16mm
Kakovost Visoka kakovost z jamstvom
Fine ali Moda Moda
Številka Modela S857G
barve Črni, Srebrni

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni