Črna in Bela Ženska Seksi Latex Kapuco z Dvojno Ponytails Luknje (brez dlake) S-LM004

Nov izdelek

€30.09

Na zalogi

Oznake:

kapuco iz lateksa, maska iz lateksa čop, črno masko blackhead, usnje masko, lateks ženske maske, rin čop lasuljo, kapuco maska iz lateksa, obraz masko usnje, dolg nos cevi iz lateksa kapuco, halloween maska iz lateksa

Unisex latex masko, odprite oči, nosnice, in usta, dva ponytails luknje, nazaj zip

Slika je črna (O) in bela (N) barva.

Če potrebujejo različne, pls pustite sporočilo, hvala!

Barva : pls glej barvo grafikon

6 velikost lahko izberete:XS, S, M, L, XL, XXL, Prilagajanje

Ponudbe po meri

Pls Izberite Velikost OPOMBA: Prosim, primerjajte podrobno velikosti s tvojimi preden se odločite za nakup!!!Uporabite podobna oblačila za primerjavo velikosti.Model Kažejo Pomembno Obvestilo

1) vljudno Prosim, potrdite, velikost pred izdajo naročila.

(a) lahko se odločite standardna velikost-- XS, S, M, L, XL, XXL.Prepričajte se, da nam poveste, ali pustite sporočilo Spol, Višino in Težo vnaprej!

(b) Če vam je ljubše element, ki vam ustreza bolj popoln, vas prosimo, da merjenje sami glede na sliko, ki prikazuje, kako meriti na naši spletni strani in izpolnite prazen spodaj.

(c) Uporabnika teža mora biti manj kot 150 kg .Če je več kot 150 kg, mora biti dobava vašo velikost po meri.

(d) Posebne velikost telesa ljudi (npr.zelo velike prsi, zelo veliko hip, majhen pas), pls pustite sporočilo, ali pustite, fotografijo, bomo opomba.

2) cena na naši spletni strani je enaka za velikosti XS, S, M, L, XL, debeline 0,4 mm.Cene se bodo razlikovale če potrebujete druge velikosti ali debelina (0,3 mm,0,6 mm,0,8 mm,1,0 mm).Obrnite se na nas, preden se vaše plačilo.

3) Vsi elementi so, da se je kot 95% podobno kot sliko.

4) Običajno, vaša oblačila bodo izvedeni, da ste un-posije.Če želite sijaj ali poliranje, prosim, pustite nam sporočilo, bomo uporabili latex olje za nohte, se pred ladjo iz.Pls Izberete Barvo barvo izdelkov se lahko nekoliko razlikujejo od slike prikazane zaradi svetlobne razmere, kota fotografiranja, različni spremljanje in itd.

Če Potrebujete Velikosti Po Meri, Pls Ukrep Iz Lateksa Clothings Navodila Za Nošenje

Na splošno lateks oblačila so namenjeni za tesen vgradnjo.Zato jih je mogoče težko, da dajo na brez pomoči za mazivo.Obstajajo 3 glavne metode priprave latex catsuit za nošenje.

(1) Rahlo prah znotraj oblačilo z smukec, preden pospravite, saj zaiti, smukec in prah, ki je zelo vidna proti gume.

(2) Uporaba silikona, ki temelji mazivo, kot so "Eros Bodyglide" ali "Eros Kult Jutranje Pomoč".Nanesite tanek premaz na notranji strani oblačila in kožo, če je to potrebno.

(3) tretja metoda za zmanjšanje ali odpravo visoko trenje iz lateksa, ko jutranje je chlorinate gume.

Gume lahko enostavno biti označene ali raztrgana z nohti če prekomerno silo, se uporablja, ko vleče na vaše oblačilo.Poskrbite, da bo vaše oblačilo je dobro naoljen ali talced.Morda pa boste želeli nositi par lahke bombažne rokavice, da preprečite škodo.

Pri uporabi latex z golimi rokami prepričajte se, da so čisti, preden pridejo v stik z vašo oblačilo.Zavedajte se, da so gume lahko obarvajo trajno rjava če je v stiku z bakra, medenine ali brona, - skrbijo z bakreni kovanci

Nikoli ne izpostavljajte iz lateksa, da eterična olja.

Nikoli ne izpostavljajte vaše oblačilo za goli plamen in ogenj kot gume opekline.

Poliranje

Vaše oblačilo bo dostavljeno, da ste un-posije.Sijaj, priporočamo, da uporabljate na osnovi silikona poljski ali lateksa posebna olja, kot so "Eros Bodyglide" ali "Eros Kult Jutranje Pomoč"

Nikoli sijaj uporabo pohištvo za nohte in se izognili olje, ki temelji maziva in kreme, kot ti uniči gume.

Ne drgnite zunanji površini vaše oblačilo preveč težko, ali z grobo krpo, kot je sijajna površina lahko trajno prask.

Čiščenje

Lahko pranje gume oblačila v čiste, tople vode.Izogibajte se detergenti in mila.Vedno obrišite proč odvečno vodo z mehko brisačo in pustite, da se posuši ravno ali visela do kapljanja suho.Gume lahko je opraskan, če podrgnil preveč težko, zato bodite nežni.

Nikoli ne sušilnih suho, suho, čisto ali železa vaše oblačilo.

Ne uporabljajte pralni prašek in belila za pranje.

Shranjevanje

Lateks oblačila so najboljši shranjene visi v omari, proč od virov toplote, svetlobe (še posebej močni sončni svetlobi in močni UV svetlobo, ki bo razgradijo svetlo obarvana oblačila), kovine, olja, topila, maščobe in ogenj.Izogibajte se vlažnih pogojih skladiščenja.

Ponudbe Vrsta
Material Gume
Velikost
Storitev Material
Acquiescent Debelina
Spol Unisex
Postavka Vrsta
Posebno Uporabo Kostumi
Ime Oddelka Za odrasle
Znaki halloween maska iz lateksa
Proizvajajo Načinov
Barve

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni