Dekleta Kopalke Rekviziti Star Čarobno Palico Angel Pravljice Wands Star Pravljice Palice Star Oblikovan Princesa Wands Za Zabavo Dekoracijo

Nov izdelek

€3.20

€5.51

-41 %

Na zalogi

Oznake:

vzorec angel kostum, til princesa palico, moški kostumi angel, princesa belle palico, carneval kostum angel, po meri angel kostum, sladkor iz sladkornega trsa igrača, crystal princesa čarobno palico, vila čarobno palico, čarobno princeso palico

Opis star pravljice palico je izdelan iz visoko kakovostne plastike.Vsako palico, ki daje otrokom in dekleta priložnost, da uresniči svoje sanje princesa.Vrgel princesa stranka v stilu s temi edinstveno star wands, da bodo vsi prepričani, da ne pozabite.Bo vaš otrok sijaj svetlo na stranke, ki.

Značilnosti

- Barva: Srebrna.

- Material: Plastika.

- Velikost: 22 x 7,5 x 1.0 cm(Dxšxv).

- Kakovost materialov: iz kakovostne plastike in je varen za otroke.

- Komplet 24 kosov 5 star oblikovan princesa wands.

- Princesa oseba: Super za vaše malo dekleta princesa rojstni dan ali zabavo za noč Čarovnic, ali za katero koli drugo priložnost.

- Odličen dodatek za vaš tematskih stranko, ki vam bo izkušenj, čarobni in čudoviti osebi.Naj vaši otroci sijaj in videz veličastno s teh čudovitih Wands.

- Peneče zvezda: Zvezda na vrhu Palico je lep biser biseri, ko hit svetlobe, bo sijaj in peneče učinek in videz bolj realistične izkušnje čarovnije za otroke.

Pakiranje seznam

Star Pravljice Palice

Številka Modela Star Pravljice Palice
Priložnosti Božič
Poreklo CN(Izvora)
Material Plastični
vzorec Star

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni