Rokopis Ogrlica po Meri Ogrlice Osebno Ime Ogrlice Nakit Osebnost Pismo Ogrlice Osebe Rokopisa

Nov izdelek

€9.43

€11.50

-18 %

Na zalogi

Oznake:

po meri sliko ogrlica pes, starodavni korejski obleki, po meri necklac, ovratnik pogovor, nikon makro, Po meri izdelano, kartico meri akril, moda jewlery, po meri podpis, po meri nakit nakit

Spomnil Kupcev: če želite, da bi dobili več izdelkov, popuste,prosimo, da sledite naši trgovini in dobili boste dodaten 5% popust.Po Meri Ogrlica Osebno Choker Ogrlica Za Ženske Baker Ime Ogrlica Jeklena Dropshipping Dobavitelj Moji Trgovini Podpira Dropshipping! 1.Prosim, pustite sliko na polje komentar, ali se obrnite na prodajalca. 2..Material je iz nerjavečega jekla,18K zlato/zlato je povečal prekrita. 3.Verige dolžina: 40 cm, 45 cm, 50 cm, prosimo izberite velikost, ki vam ustreza.Če potrebujete druge velikosti, prosimo, obrnite na nas. 4.Proces proizvodnje:1.Grafično Oblikovanje & Risba---2.Lasersko Rezanje---3.Poliranje---4.Čiščenje---5.Prekrita Barva---6.Zbrati Verigo---7. Sortiranje & Paket---8. Ladja Ven.Proizvodnja časa potrebujejo 6-10 dni,prosimo, počakajte potrpežljivo.

ORDERDING INFORMAYION 1. Postavka bo objavljeno v 1-2 dneh po plačilu, je končan.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov pravilen. 2. Vaše naročilo vedno dobavljene z Mednarodnimi Post, Air Mail.To bo trajalo približno 20-60 dni za dostavo.Lahko uporabljamo EMS, DHL, UPS za hitro Dostavo (3-7 dni).Prosimo, kontaktirajte nas za več podrobnosti dodatnega tovora. 3. Vse itens, ki bodo dobavljeni z previdni embalažo, da se izognete morebitnim poškodbam med prevozom. 4. Kot smo vsi znano, da mednarodni ladijski promet zahteva bolj zapleteno dostava postopki, kot je na primer obeh državah carine, tranzit postaje itd.To bo verjetno trajalo dlje časa, za svoje predmete, da pridejo pri končni destinaion. ,razmerah tak porazdeljeni cenili za vaše inderstanding in potrpežljivost. 5. Uvozne Dajatve in Davki, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Ti stroški se bodo na vaši strani.Politika Vračanja: 1. Bomo biti odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, ki nastane v proces dostava.Če ne prejmete vaš element na čas , se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč. 2. Kupec zahteva, da posnamete fotografije, na poškodovane predmete.Vam bo dal poziv za zamenjavo ali vračilo kupnine. 3. Prosimo, upoštevajte, da velikost in barvo zastopanje, ki so predmet predelovalnih dejavnostih variance, in morda ne bo točna.Prav tako pazite, da zaslona nastavitve se lahko razlikujejo od računalnika do računalnika in izkrivljajo dejansko barve.Povratne Informacije & Kontakt: 1. Mi bo zelo cenijo, če lahko pustite nam pozitivne povratne informacije, ko ste prejeli predmetov. 2. Če imate nekaj dvoma, ali nezadovoljen, Prosim, ne zapusti nas, nevtralno ali negtive povratne informacije.Yu lahko obrnete na nas prvi in bomo poskušali naši moči, da reši, vse se vaša sporočila bodo odgovorili v 24 urah. 3. Naš delovni čas je Peking Čas: 8:00-18:30, bom za odgovor se vam v 16 ur, včasih sem mogoče v pisarni, tako da se odzove vas malo v zadnjem času.Hvala za vašo podporo.

Postavka Vrsta Rokopis Ogrlica
Slog Urad/kariera
Oblika Izdelka pismo ogrlica
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Prilagojene Vrste Ime
Fine ali Moda Moda
Spol ŽENSKE
Številka Modela jk454
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni