BOXYM Baby Infrardeči Termometer Digitalni LCD Telo Meritve Термометр Čelo Uho brezkontaktno Telo Otrok Termômetro

Nov izdelek

€10.84

€36.15

-70 %

Na zalogi

Oznake:

za zdravje, vrtec znanost, moški higrometer, dodaten senzor vode, seeed, thermomet, thermometr, infrardeči termometer digitalni, boxym ofit2, prašičja majica

Natančne Meritve

Enostaven za uporabo

Ena drugi Meritvi

Priročno in hitro

5 Barvo lupine so obvezna

High definition osvetljen LCD zaslon

Dveh Temperaturah način

odstranite odstranljivi čelo skp lahko postane ušesni termometer

3 Barve, osvetljen zaslon

C / F temperatura enota preklapljanje

12 skupin pomnilnika

60s samodejni vklop / izklop brez operacije

ENOSTAVNO IN HITRO --En gumb delovanje, C / F so zlahka in takoj switchable. 60s auto power off delovanje.

MEMORY FUNKCIJA--Spomin odpoklic najnovejše 12 rezultati merjenja za spremljanje temperaturnih sprememb.

VARNO IN ZANESLJIVO --Uporabljajo najnovejše infrardeča tehnologija zaznavanja, točne in zanesljive, v primerjavi s tradicionalnimi živosrebrni termometer, da bi se izognili škodi, živo srebro pare, ki se absorbira v telesu

DVOJNO FUNKCIJO NAČIN --Ušesa in čelo temperaturo način.Čelo meritev v samo potegnite (3 sekunde), uho meritev v samo rahlo (za 1 sekundo).Zunanji vpliv čelo je več, je NORMALNO, da bi dobili 1-2 F (0.6-1.2 C) razlika med uho meritev glede na čelo meritev.To NI zaradi netočnosti termometra.priporočljivo je, da se ukrep ušesu temperature.

TRI-BARVA OZADJA IN zvišana telesna temperatura ALARM --Zelena ( v nadaljevanju 37.5 C/ 99.5 F),Rumena (Kar 37,6 C~Za 38,0 C / 99.68 F~100.4 F), Rdeče ( nad 38.1 C/100.58 F).Samodejno vročina opozorilo, ko se nad 38 C / 100.5 F.

Spremeni način --Samodejno spremeni Čelo Model (UHO Model), ko namestite pokrov (snemite pokrov)

1. Razširjenje baterijo, pritisnite gumb Start, vsi simboli se prikaže na zaslonu, 1 sekundo kasneje se pojavi temperatura, izmerjena zadnji čas, znak "M", ki se pojavi ob istem času.

2. Znak "M" izginejo, čelo/uho znak pojavi, se meas mesto, si zadnji izmerjeni čas, potem se temperatura enota utripanja, zdaj je merilni vmesnik.

3. Test Čelo Temperatura: naj bo pokrov na napravo, pritisnite tipko za "merjenje" gumb, dokler se na "Beep" zvok iz zvočnika.Merilni program se zažene.Vodenje naprave v položaj za eno sekundo po dveh "Beep" zveni, vrednosti temperature bodo prikazani na zaslonu skupaj z Čelo model simbol.

4. V naslednjih 6 sekund, če rezultat preiskave trajajo na zaslonu, uporabnik ne more več narediti meritev, dokler zvok "Beep" glasovni opomnik.

5. Test Uho Temperatura: snemite pokrov, model se spremeni, kot Uho Model samodejno, s katerega se nanašajo glavo pokonci, primite zunanji del ušesa, nežno potegnite nazaj in navzgor poravnati sluhovoda, dal sondo sluhovoda počasi do telesa naprave, ki ostanejo povsem blizu ušesni kanal.

6. No delovanje v 60 sekundah, bo naprava snemanje zadnjega merjenja podatkov in samodejni izklop.

7.Pritisnite navzdol "Power" gumb za 3 sekunde, ko je naprava v off stanju, enota bo lahko preklapljate med C / F samodejno

8.Termometer senzor je zelo občutljiva.Umazanija in/ali nafte bo preprečilo natančno merjenje.Preverjanje in čiščenje senzorja redno.Površina mora biti premišljen in bleščeče.Če je dolgočasno in zelo nizke, prosimo, čiščenje senzorja s q-tip bombaž brisov (po možnosti namočeno v alkohol).

- 1 x Infrardeči Termometer

- 1 x trgovina na Drobno Polje

- 1 x uporabniški priročnik

Q: Ne zasveti, ko vključite?Imamo eno zdaj in uporabite veliko ponoči, vendar ne morem povedati, če je vključen ali ne, da začnete branje

A: zelena osvetlitev, ki bo prišel na ko termometer traja branje.Upoštevajte, da rdečo osvetlitev, ki bo prišel na ko termometer beleži nizke ali visoke odčitke.

Q: Rudnik je, da prikazuje l(deg) f...ali h(deg) f ??kako naj to popravim?

O: poskusite lahko opredelili - preprosto pritisnite gumb F2, dokler se ne prikaže 888.8 na zaslonu.

Q: Kako obdržati uho sonda čisto če ni sonda, ki zajema?

A: termometer ne pridejo z vsako sondo zajema.Dejstvo je, da imajo kritje vpliva na natančnost svojih obravnavah.Čiščenje je preprosto, dip bombažno blazinico v alkohol in bris senzor.Prosimo, poskrbite, da senzor površina je premišljen in bleščeča, potem ko ste očistiti to.To je pomembno, ker umazanija in/ali nafte na senzor bo preprečilo natančno branje.Poskrbite, da boste počakajte 5-10 minut za alkohol, da se popolnoma izhlapi pred uporabo termometra znova.

Q: ali je ukrep v celzija preveč?

A: Dvojni Način termometer omogoča merjenje temperature v obeh Celzija in Celzija.Spodaj so koraki za pomoč spremenite merske enote:

1. Ko termometer je izklopiti, pritisnite in pridržite gumb F2 za približno od 6 do 9 sekund.Zaslon na bo ---" z "M" v spodnjem desnem kotu.

2. Še naprej držite tipko, dokler se ne prikaže "--- C ali F" temperatura naprave na zaslon.

3. Spustite gumb F2.V "--- C ali F" temperatura enota, ki se bo začela utripati.

Način Uho & Čelo
Beep Da,
Starostna Skupina Dojenčki
Poraba Moči 2 x AAA 1,5 V alkalna baterija
Blagovna Znamka BOXYM
Pomnilnik 12 Nastavitev
Uporaba Otrok & Malčke
Certificiranje CE
Nastavitev Alarma Da,
Vrsta Infrardeči
Postavka Vrsta Termometri
barve roza,rdeča,modra,siva,zelena
Baterija NISO Vključeni
Material ABS
Poreklo Kitajska
Zaslon 3 barvni LCD-zaslon
Termometer Tip Digitalno

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni