Yeain 360°Obračanje Dvojni Vibrator AV Čarobno Palico Adult Sex Igrače za Žensko Silikonski Vibrator G Spot Vibracijska Masaža Ženski Masturbator

Nov izdelek

€32.88

Na zalogi

Oznake:

bombomda vibrator, Luksuzni Vibrator, flamel, seks palico, Palico, vibrat, oke, hp magic, Dildo Palico, dvojni vibrator za par

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Poskrbi shippment pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Zagotavljamo vam, dostava v roku 72 ur.

3. Zaščitite svojo zasebnost: Smo razglasi na paketu tako kot je "igrače", ne kažejo paket vsebine.Prosimo, bodite prepričani o nakupu.

4. Sledenje podatkov: potem, Ko je pošiljka, povedali vam bomo številko za sledenje pravočasno.Večina sledenje podatkov je na voljo.Potem pa nekateri izmed njih niso na voljo, vendar ne skrbite,blago bo prihod pred dobavni rok.

1. Mi lahko jamči, da so vsi blago, prvotno.Bomo skrbno preverite pred odpremo, da se zagotovi, da je blago v odličnem stanju.Trmast embalaža za zagotovitev, da se blago ne bo poškodovana v transportnem procesu.

2. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

3. Ponujamo 12 mesecev omejena Garancija Izdelave, za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in /ali zlorabljena po prejemu).

4. Če imate kakršne koli težave z predmeta prejeli, vas prosimo, da nam v roku 7 dni po prejemu.Prosimo, kontaktirajte nas, preden pošljete nazaj!Če je problem res obstaja, zamenjavo ali vračilo denarja je na voljo, ko bomo prejeli predmetov iz blaga stanju.

1. Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja je razvoj,Zato prosim, pustite Povratne informacije 5 Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki,najlepša Hvala.

2. Ne pusti Negativne Povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč,vas prosimo, da stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave.Povratna informacija je naše življenje,preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev,se Bomo odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče,se vam vnaprej Zahvaljujem za vašo potrpežljivost.

A:Moj prijatelj,bomo poslali vaše naloge v 2-3 delovnih dneh.

Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A:Da,smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in lahko

ogled status pošiljke na ustrezni spletni strani.

Q:sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A:Zdravo,hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Q:Če bi več nalog,lahko mi dajo popuste?Kako to storiti?

A:Ja,moj prijatelj.Če imate več nalogov,vam lahko naročilo prvič,dovolite mi, da vem,in potem bom dal popust,in spremembe cen za vaša naročila

Vrsta G-Spot
Blagovna Znamka Aphojoy
Material Silikonski
Nepremočljiva 100% Nepremočljiva
Velikost As Shown
Postavka Vrsta Vibratorji
Številka Modela Luksuzni USB Polnilne Palico Vibrator
Spolnost No
Nespodobno Sliko No
Blago Certifikat Kakovosti CE

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni