BREZPLAČNA DOSTAVA Pororo 4 plasti Bambusa Terry Baby Plenic Pleničke za enkratno uporabo Vstavljanje Puše 12pcs/veliko

Nov izdelek

€22.89

Na zalogi

Oznake:

krpo nappy vstavite, plenic za enkratno uporabo, oglje plenic, bambus plenic vstavite, Pororo, bambus vstavite, plesti plenic pokrov, 80d modrc, baby smeti, plenic linijske

Dobrodošli v naši spletni trgovini!

če obstaja kakršen koli problem, pls, vas prosimo, da stik z nami.

BREZPLAČNA DOSTAVA Pororo 4 plasti Bambusa Terry Baby Plenic Pleničke za enkratno uporabo Vstavljanje Puše 12pcs/veliko

Postavka podrobnosti: (size13.5*35 cm)

Plenic Material:

Bambus je naravno vlaknin.Raste hitro in enostavno, brez potrebe po pesticidov ali gnojil.Bambus je biološko razgradljiv.Optični ima neprimerljivo svilnato teksturo in se hitro vpija vlago.

Bambusa vlaken, ima naravno antibakterijsko elementov za pomoč v boju proti bakterijam, rast v svoje pleničke.Bambus je izjemno mehko vlaken in je potrebno dobro podlago, da bi bilo dovolj trpežne, da prenesejo zahteve pleničke.

Bambus/bombaž ali 100% bambusa tkanine bo napeti in razpade hitro, medtem ko bambus/poli mešanica bo prestal test časa.Ti so resnično mehke, vpojne in vitek.

Značilnosti:

- Pranje temperatura: pod 30°C. (Manj kot 86 °F)

- Ena velikost modela: S. M. L vse v eni velikosti. (Prosimo, prilagodite gumb glede na velikost telesa baby)

- Velikost: 13.5*35 cm

Naročanje In Plačilo:

Cenimo celotno plačilo mora biti opravljeno v roku 7 dni , lahko pa prekličete vaše naročilo, če plačilo ni bilo, ki jih je v tem času brez predhodnega obvestila.Pišite nam, če vas ne bi plačilo v ta časovni okvir (smo popolnoma razumem), da bi se izognili preklicati naročilo.

Kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.

Sprejemamo mešani, vendar morate, da nam poveste, ŠT.predmetov, ki jih želite kupiti.ŠT.je na sliki.

Dostava:

1. Predmeti se bodo dobro zapakirane pred pošiljanjem.

2. Vedno smo poslati predmet, vaš registriran naslov, da se zagotovi varnost element.Če morate spremeniti vaš naslov, ali želite, nas, da ladja na drug naslov, pls, sporočite nam je, ko oddate naročilo.

3. Predmeti, ki bodo dobavljeni z China Post Letalom/EMS

Obvestilo:

Bodite prepričani, da kupite naše krpo plenice!Naše plenice so narejene z odlično kakovost materiala in varno preizkušen.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlika stranke v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Kupci so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine.

Politika vračanja:

1. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga .Torej, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.

2. Kupec se mora obrniti nam v roku 3 dni od vročitve, če želijo na izmenjavo v okvari ali nepravilno poslani predmeti.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

3. Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našimi elemente, daj nam 5 zvezdic .Ampak, če nekaj, kar prihaja iz naše blago, ki BISTVENO moti; prosim, prosim sporočite nam.Ne morem vam povedati, kako heartbreaking je, da se glasi negativne povratne informacije, ko ne dobite narejen z nami o tem vprašanju sploh!!

Tako pls obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem.Hvala proti.

Starostni Razpon 19-24 mesecev
Postavka Vrsta Pleničke
Količina 1000
Številka Modela Drugi
Spol Unisex
Primerna teža 12-20 kg
Funkcija Dihanje
Blagovna Znamka Pororo
Material bambus terry
Razvrstitev Plenic

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni