Japonska RHINO Orodja za Popravilo RH-180 Mini Rezanje Klešče Za Popravilo Mobilnih Motherboard Namenske Kovinske Noge Rezalnik

Nov izdelek

€11.50

Na zalogi

Oznake:

rezalnik žice, japonska rhino, kovinski popravila, 33 bit set, dolgo plier, komercialne električne klešče, platon plier, japonski orodje, barbless, ml1220

Ruske kupce prosimo, da navedete svoje polno ime!Polno ime je ime + oče je ime + priimek.

RHINO je znana blagovna znamka na Japonskem, RH-180 proizvodne tehnologije spretnosti, moč, oster in trpežne , ki je na drugi poceni izdelke lahko ne ujemajo.

Značilnosti:

1. Kovanje z visoko kakovostnega krom vanadij jekla ;

2. Rezilo je obdelana s posebno visoke frekvence, cut ostrejši, daljšo življenjsko dobo ;

3. Japonski slog ročaj, ki ne drsi, se počutijo udobno, dobra izolacija;

4. Klešče se obdelujejo, rafiniranje, videz je bolj prestižnih;

5. Uporablja se za električna popravila, avto popravilo in domače naloge (rezanih ali trim presežek nit, žica za varjenje).

Vse fotografije so resnično fotografije:

Opomba o dostavi:

Dostava čas, da mnoge države, običajno 7 - 39 delovnih dni (Rusija 10 - 60 delovnih dni, Brazilija 25-80 delovnih dni), razen praznikov.

Vendar, ki dostava model izberete, Prosimo, da nam zaupajo.Bomo izbrati najboljši dostava model in pošlje izdelek v roku 2 dni (razen praznikov), ko potrdili svoje plačilo.Boste prejeli paket v času.

Moral bi biti odgovorna za plačila dajatev, carinskih in jasno, carinski, če obstajajo tarife.

OPOMBA:

KAKRŠNO KOLI ŠKODO MED NAMESTITVIJO NI NAŠA ODGOVORNOST IN NI ZAJETA V GARANCIJO.PROSIMO, PREVERITE ZDRUŽLJIVOST PRED NAKUPOM.

Povratne informacije: potrudili se Bomo, da vas pustijo poziv pozitivne povratne informacije v show zahvalo za vaš nakup.Če iz kakršnega koli razloga obstajajo kakršne koli težave z naš izdelek ali naše storitve, prosimo, prizadevajo, da se obrnete na nas, tako da smo se lahko odpravili stvar za vas.Povratne informacije so najbolj pomembno sredstvo na Orgon.si, da prodajalec in prizadevamo si, da so odlično povratne informacije od vsakega kupca.Torej, če nekaj ni všeč prosim, dajte nam priložnost, da bi stvari prav.

DIY Dobave ELEKTRIČNI
Ročaj Slog Ukrivljen
Značilnosti Mini
Blagovna Znamka PRO RHINO ORODJA
Številka Modela RH-180
Vrsta Mini Klešče
Uporaba Rezanje
Material krom vanadij
Plier Slog japonski

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni