Navpično Stojalo z Hladilni Ventilator za PS5 Digital Edition UHD Edition z Dvojno Občutek Krmilnik Polnilnik Vrata in 3 USB HUB

Nov izdelek

€20.81

€46.23

-54 %

Na zalogi

Oznake:

industrijska polnilnik usb, plošča sony playstation 5, 5 playstation, nadzor ps5, vrata usb, ps4 stojalo, avto nosilec za telefon, consol ps4 pro, stick usb, stadioni krmilnik stojalo

Polnjenje Stojalo Z Hladilni Ventilator Za PS5 De / UHD Shranjevanje Hladilnik Navpično Znanja Držalo Za Playstation5 Digital Edition / Ultra HD

Opis izdelka:

✔Ultra-tanek design-prihranite prostor

Površina PS5 navpično stojalo je ultra-tanek, ki omogoča vaše igralno konzolo stati navpično, da se zmanjša prostor zasedena in da igra območju, ki je urejeno.

✔Dual controller polnilnik

Lahko napolnite dve krmilniki hkrati rešiti problem nezadostne krmilnik moči v igri.

✔Učinkovit hladilni ventilator

Zelo hitro odvajanje toplote, visoka učinkovitost in nizka raven hrupa.Popolnoma rešiti PS5 pregrevanje težave v igri.Zato lahko uživate tudi več igre z vašo družino in prijatelji.

✔Idealno darilo za igro igralcev

Za uporabnike s Playstation 5, to polnilno postajo, ki je najbolj priljubljena Božična ali darilo za rojstni dan.Prijatelji ali družino bo všeč.

Opis: Design za ps5 Digital Edition & Ultra HD igralno Konzolo Vključeni 3pcs USB zvezdišča, da razširite USB Funkcijo,enostaven za uporabo Vključeni dve polnjenje doki,ki lahko zaračuna dva ps5 krmilniki hkrati S polnjenjem lučka za ps5 krmilnik,Rdeča Luč, ko je polnjenje in zeleno svetlobo, potem ko je baterija popolnoma napolnjena Vključeni dve ventilatorji,3000 RPN,Z gumbom za vklop,Se lahko hitro in učinkovito segrevanje ps5 igralne konzole

Paket je vključeno:

1 x stojalo za polnjenje z hladilni ventilator za ps5

❄[4-v-1 večnamenski design]: Sprejemanje vertikalni nosilec združljiv z PS5 + PS5 igralno konzolo hitrost radiator base + DualSense brezžični krmilnik polnilno postajo + USB polnilec vrata.Rešiti vse težave pri uporabi PS5.

❄[High-power krmilnik polnilno postajo]: Razmišlja, da se vaše igralne izkušnje, smo še posebej vam z dvema DualSense krmilnik polnilnih postaj.Lahko napolnite dve krmilniki hkrati rešiti problem krmilnik moči v igri.Zaskrbljeni zaradi svoje nezadostne moči.Opomba: polnilnik bo prenehal delovati, ko je konzola je izklopljen/v način spanja.

❄【Učinkovit hladilni sistem】: radiator znanja sprejme dve vgrajeni super-hitrost hlajenje ventilatorji, ki je zasnovan z visoko učinkovitost in nizko raven hrupa.Rešiti problem, ki PS5 ni več pregreva, potem ko je igranje iger za dolgo časa, in podaljšati življenjsko dobo PS5.

❄[Ultra-tanek stojalo, prihranek prostora design] Moramo sprejeti navpično postavitev modela, da bi kar najbolj zmanjšali prostor zasedena in da igra območju, ki je urejeno.Povečanje vodoravni presledek in uporabite razširljive igra storage manager za ponudbo slovo na grdo igro desktop.

❄[Združljivost]: navpično stojalo je popolnoma združljiv z PS5 konzolo in PlayStation 5 digitalno različico.Prosimo, bodite prepričani, da kupite.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.

Ki se uporabljajo za izdelek PS5 cd-rom različice gostiteljice, digitalna različica gostiteljice
Pakiranje Seznam Multi-funkcionalna znanja x1
Številka Modela Za Playstation 5 PS5
Igra dodatki tip Druge igre okoli
Specifikacije Color Box
Kategorija izdelka Zabavna Elektronika
Blagovna Znamka ONLENY
SONY Model playstation
Opis izdelka 1 Lahko zaračuna dveh krmilnikov na istem času
Opis Izdelka Površina PS5 navpično stojalo je ultra-tanek
Kategorija Izdelka Igre in dodatki
Opis izdelka 2 Zelo hitro odvajanje toplote, visoka učinkovitost in nizka raven hrupa
Vrsta vmesnika USB
Lastnosti izdelka Osnove
Material ABS
Poreklo CN(Izvora)
Združljiv Znamko/Model Sony
Področje Uporabe Gostitelj hlajenje znanja

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni