Seamoy 110V-220V Prenosni Električni grelnik vode Toplotne Izolacije Funkcijo Potovanja Kave, Vode, Mleka, Skodelico Mini 500 ml Vode Kotel EU NAS

Nov izdelek

€22.57

€25.07

-9 %

Na zalogi

Oznake:

vode kotel 120v, grelnik vode mleka, 800w grelnik vode, električni grelnik vode letnik kuhinje, mash tun, kavarna, avto kavo pot, , grelnik vode smeg, preprost električni grelnik vode, baker kavo kapljično grelnik vode

Funkcija:

● Medicinsko razred 304 nerjaveče jeklo in otroške hrane razred PP, BPA free, varno in ne-strupena, dobro tesnjenje uspešnosti.

● Ima izolacija funkcije in samodejno pooblastila izklop, ko voda zavre.Vendar se ne morejo uporabljati kot termovko pokal, izolacija funkcije ni mogoče v primerjavi z thermos pokal.

● Preprečevanje naprava-lahko dokaz, suho-ogenj in ogrevanje brez vode, omogočajo uporabo varnost in brezskrbno.

● Eleganten minimalističen in slim design, 100 - 240V, združljiv z vsemi nacionalnimi napetosti.Enostavno in priročno za izvajanje.

● Je enostaven za uporabo na delo, v šolo, potovanje, kampiranje, kuhanje kave, kuhanje jajc, darila in otroškega mleka odločitev.

Parameter:

Material: 304 Nerjaveče Jeklo

Velikost: 21 x 6.5 cm

Teža: 0.45 kg

Napetost: 100 - 240V

Moč: 300W

Vre Čas: 5-7 minut

Izolacija Čas: Približno 2-5 uro

Zmogljivosti: 350ml

Paketu: 1 x Električni grelec grelnik vode

Pošiljko

1. Izdelki so poslane z 1-4 delovnih dni, ko polno plačilo je potrjeno.Tam bo nekaj zamude, za počitnice, kot Državni praznik, Kitajski Pomladni Dan in tako naprej, bomo poskušali naše najboljše, da poskrbi za pošiljko po počitnice konec, upam, da boste lahko razumeli.

2. Glede na sledenje info (če se odločite, ladijski promet metode, ki so sledenje info), prosimo, kliknite www.17track.net za vas sklic

3. Če se vam še vedno ne prikaže vaše naročilo v roku 60 dni (razen Brazilije), se najprej obrnite na nas, mi pa bomo preverili in rešiti problem.Vsa sporočila bodo odgovorili v roku 24 ur na splošno, včasih smo se bodo zamude za vikend ali počitnice, če ne morete dobiti naš odziv po 48 urah, vljudno prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali pa nam pišite z e-pošto.Vrne In vračilo

1. Boste imeli 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da jo vrne, ko jo prejeli.Če imate v sebi element nad 7 dni, se šteje, da so bili uporabljeni, ne bomo vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem.Ladjar stroškov, je skupen tako za prodajalca in kupca na pol.

2. Vse vrne element, ki mora biti v originalni embalaži in morate zagotoviti nas številko za sledenje, posebnih razlogov za vrnitev in vašega naročila ID.

3. Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek, po prejemu element v izvirno stanje in paket z vsemi sestavnimi deli in pribor je priložen.Po tako kupec in prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si ali lahko odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov, če se proizvodi ne, kot se oglašuje.

5. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Feeback

1. Vaš zadovoljivo je naš končni cilj in vaše povratne informacije push nas, da gredo še dlje.

2. Če ste zadovoljiti z našimi izdelki in storitve, vljudno prosim, pustite nas 5-star povratne informacije.

3. Če ste smrkelj zadovoljiti z našimi izdelki ali storitve, se nemudoma obrnite na nas pred tem, da nam nevtralno ali negativno, tako da bomo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Velikost 21 x 6.5cm
Moč (W) 300W
Package Vključeni 1 x Električni grelec grelnik vode
Napetost 100- 240V
Napetost (V) 110V-220V
Zmogljivosti 350 ml
Ime Izdelka 100-240V Ogrevanje grelnik vode
Čas je, da trg 2018
barve Bela
Slog Toplotna Izolacija, Električni Grelnik Vode
Toplotne Da,
Teža 0.45kg
Številka Modela T1384
Hitrost Ogrevanja 6-10 minut
Vir Napajanja AC100-240V/50-60Hz
Lestvica Znamke Inwall Znamke
Samodejno Shut-off Da,
Shell Materiala Plastični
Način Ogrevanja Priključite Ogrevanje
Certificiranje CCC
Vre čas 5-7 minut
Material Nerjaveče Jeklo
Blagovna Znamka seamoy
Funkcija Vročina ,Mraz Hrambe Termovko
Primerna za Darila,Na Prostem,Potovanja,Kampiranje,Pisarn,Šol, Domov
Moč 300W

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni