BEYARNE ženska kristalno jelly prozorni čevlji gospa ravno dež sandali ženske študent poletje potovanje plaži sandali konicami prstov 34-41

Nov izdelek

€16.56

€18.83

-12 %

Na zalogi

Oznake:

sandali ženske, platforma sandali ženske, poletni sandali, visoke pete sandali, čevelj poletje, dekle sandali, čevelj poletje ženske, sveže in stretch, pete sandali, poletni sandali ženske

Opomba: Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki, vendar ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.Hvala!

O velikosti: čevljev, ki je narejen na Kitajskem, tako v velikosti, ki kaže, je Kitajski velikosti, ne ZDA, velika britanija čevlji velikost strani, ki NAM kaže, velikosti, tako želijo, da bi convenitent za stranke, da izberete velikost, ne standred NAS velikosti.izberete lahko čevlji velikost po vaši res metrov dolžine .

povejte nam vaše noge dolžine, tako da smo lahko, izberite primerno velikost za vas!

zahvaljujemo se vam za sodelovanje!

Hvala za ogled!

Plačilo: sprejemamo alipay tukaj .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Garancije in Jamstva: Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih polnilnik, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

Pošiljke:

Elemente, ki bo poslano na vaš naslov.Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen elemente, ki bodo poslane v roku 1-7 dni po plačilu.mala blago vam bo poslano KITAJSKA POST AIR MAIL .ČE je količina, ki je po 2kgs, potem bodo poslali po EMS ali DHL in dostava bo potrebovala približno 5-7 delovnih dni( fast shipping).

To je mednarodna dostave , čas poštnine bo zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Hvala vam za vaše razumevanje.Če ne boste dobili točke po 7 delovnih dni od datuma plačila, se obrnite na nas ,bomo poskušali naši moči, da reši vse težave.Mi ladje vsak dan, razen vikend in Praznik na Kitajskem.

Druge Politike: Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.(bomo poslali blaga, da jih označite nizko vrednost, da se izognemo davčnih problem )

Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.če imate kakršne koli težave z predmeta prejeli, vas prosimo, da nam v roku 7 dni po postavka prejeli.Prosimo, kontaktirajte nas, preden pošljete nazaj!!Če je problem res obstaja, izmenjavo ali vračilo denarja je na voljo po tem, ko smo prejeli postavke v dobrem stanju!(kupec bo privoščiti poslali nazaj tovorni )

Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Pogosta VPRAŠANJA: Q:Kako lahko plačam za svoj nakup?

A: sprejemamo naslednje plačilne metode: cridet kartice; moneybooker;T/T;western union.V:Koliko stane, da se ladja v moji državi?

A:Paket, ki bodo dobavljeni z China Post Air mail, ki je brezplačno dostavo .Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.Q:sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Zdravo,hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Sandali, Tip Gladiator
Nazaj Števec Tip Pokrov Pete
Blagovna Znamka BEYARNE
Številka Modela 96697
Višina Pete Nizek (1cm-3cm)
Priložnosti Priložnostne
Postavka Vrsta Sandali
Vzorec Tipa Trdna
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Zapiranje Tip Slip-On
Slog Moda
Vložek Materiala PVC
Pete Vrste Ravno s
Podplat Materiala PVC
Strani Vamp Tip Odprto
S Ploščadi Da,
Zgornji Material PVC
Modni Element Plitvo
Višina Perona 0-3cm
Ime Oddelka Za odrasle
Obloge Materiala PVC

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni