JAKCOM QW3 Super Hitro Brezžično Polnjenje Tipke Za moške, ženske topk 65w polnilnik 8 hitro polnjenje 3 v 1 brezžični

Nov izdelek

€15.41

Na zalogi

Oznake:

topk, polnilnik topk, superdart polnilnik 45w, asus super polnilnik, hitri polnilnik 4 65w, polnilnik auto 65w, topk usb, 20w polnilnik usb c, hitro polnjenje auto 65w, avto polnilec pd

Posebna Opomba JAKCOM QW3 Super Hitro Brezžično Polnjenje Ploščica ne vsebuje USB Charge Adapter; Prosimo, preverite, ali je vaš USB adapter je hitro polnjenje več kot 18W moč, in uporabite USB hitro kabel za polnjenje, ki smo opremljeni, sicer brezžično polnjenje pad morda ne boste mogli izhod največja moč, ki vplivajo na hitro polnjenje uspešnosti;; Če nimate USB hitro polnjenje adapter, prosimo uporabite naš zagotoviti hitro polnjenje izkušnje.

JAKCOM QW3 Opis Izdelka

JAKCOM QW3 Super Hitro Brezžično Polnjenje Pad

18W high-power hitro polnjenje | Qi polnjenje standard | Podpora za brezžični ogrevanje pokal

Hitrost nadgradnje, en korak naprej

JAKCOM QW3 spozna, 18W visoko-zmogljiva brezžična hitro polnjenje, povečanje polnjenje moči za 80% v primerjavi z navadnim hitro polnjenje, razlago novo hitrost hitro polnjenje.

Globalni standard, ki je združljiv po vsem svetu

JAKCOM QW3 izpolnjuje Qi EPP polnjenje protokol in zagotavlja hitro polnjenje mobilnih naprav, vključno z mobilnih telefonov različnih znamk.

Smart turbo, novo igro hitro polnjenje

JAKCOM QW3 lahko modno prilagodite najbolj primerna izhodna moč v skladu s polnilno napravo, se posebej podpira brezžično ogrevanje pokala in se lahko neposredno segrevajte.

Visoka moč, dobro prilagojen

Zaradi svoje visoke moč izhodna zmogljivost, JAKCOM QW3 je odlično okolja, združljivost in se lahko uporablja tudi za nekovinski zaščitni lupini, debeline do 8 mm.

Full-time protection, cel-proces varno

JAKCOM QW3 lahko polni delovni čas spremlja svoje stanje delovanja, in zagotavlja "temperatura zaščite", "kratkostična zaščita", "moč zaščite", "tuji snovi odkrivanje", "napetostjo", "zaščito pred udarom strele", "trenutna zaščita" in "elektromagnetna zaščita".

Skupaj aluminija odvajanje toplote, brez hrupa v celotnem procesu

JAKCOM QW3 sprejme hitro hlajenje lupine in lahko učinkovit nadzor temperature brez ventilatorja, brez hrupa v celotnem procesu hitro polnjenje.

Dve barvi iz cowhide črno in Macaroon beli so na voljo.

Preprost in lep design

JAKCOM QW3 je narejen iz beljakovin silikagel z udobno dotik na površini, ki se ujema z aluminijasto ohišje obdelujejo za rezanje in brušenje, peskanje.

Elegantno tehnologije, okrogle dihanje lučka

JAKCOM QW3 je vgrajena z LED okrogle dihanje lučka okoli svojega telesa, zagotavlja različne svetlobe, barv in pretvorbo frekvence za pripravljenost, polnjenje in tujih snovi namig, in to punchline je elegantno prikaže.

Parametri in podrobnosti

Blagovne znamke:JAKCOM

Model:QW3-B(black)、QW3-W(bela)

Vnos:12V/2A, 9V/1.67 A, 5V/2A

Izhod:5W~18W

Prenos na daljavo:≤8 mm

Učinkovitost polnjenja:≥76%

Vmesnik tip:USB-A

Velikost izdelka:100mm x 100mm x 6 mm

Teža izdelka:54 g

Pribor:Brezžični polnilnik gostiteljice、hitro polnjenje, power line(1m)、pouk knjigo

Pogosto Zastavljena Vprašanja

Plačila sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.Da bo samodejno ugasnil v kupcu, ki ni plačal po 20 dni.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pakiranje JAKCOM QW3 Super Hitro Brezžično Polnjenje Pad Pakiranje Podrobnosti:

Notranji Belo Polje: Enota G. W je približno 90 g, Velikost Enote je za 10,5 cm x 2,5 cm x 12,5 cm;

Zunanji Rjava Polje: Enota G. W je o 14220g, velikost Enote je 53 cm x 29 cm x 37 cm , Max s 158 kos.

Shippment DOSTAVA po celem SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Povratne informacije Kupca zgodnji potrditvi bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami, da reši nobenih težav, dokler se boste zadovoljni z nami.Hvala vam za vaše razumevanje!

Blagovna Znamka imtimercom
Max. Izhodna Moč 18W
Vrsta Napravo z USB-Polnilnik
Vhod 9V/2A
Izhodni Vmesnik USB
Vroče Prodaje z topk
Vir Napajanja USB
Certifikat Kakovosti FCC
Številka Modela QW3
GaN Da,
Spodbujanje z 8
Uporablja Hitro Polnjenje Protokolov Qualcomm Hitro Polnjenje 3.0
Najboljše Ujemanje s Polnilnik

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni