16~32mm Cevi PRR-Hitro Škarje Vode, Cevi za Rezanje Nož PPR/PE/PVC Cevi, Prenosni Rezanje Plier Škarje 1Pc

Nov izdelek

€3.02

€4.02

-24 %

Na zalogi

Oznake:

cevi ppr, trdo kožo, g. nohte škarje, priključek cevi pvc, pvc cutter, cepiče nož professional, gardena orodje, multi namen ključa, cev pvc, obleko pvc

Specifikacija: Ime: Voda Cevi Škarje za Rezanje Material: Legirano jeklo in PVC Tip: PRR-Hitro Škarje Applicabie obseg: 16~32mm PP-R PVC in drugih plastičnih cevi.Značilnosti: Priročno in hitro, gladko robu Barva: Bela Pakiranje vsebuje: 1. Pc Lastnosti: Kompakten in lahek za enostavno prenašanje.Iz premium legiranega jekla in plastike.Obravnava poliranje proces, ni enostavno, da rje.Trdne in trpežne za dolgotrajno uporabo.Enostaven za uporabo, energije in prihranek časa.Ergonomski ročaji design, udobno za uporabo.Odebeljena rezilo z kljun-oblika modela, bolj priročno za zmanjšanje.Opozorilo: ★ Prosim, prinesite vaš očala med delovanjem. ★ Da ne bi bolelo ljudi okoli, prosimo, potrdite, smeri in splash potem odreže. ★ Se ne dotikajte s konico rezila neposredno z roko. ★ Ne uporabljajte ga kot kladivo. ★ Prosimo, da se prepreči rezanja materiala skozi obremenitve.Opomba To je ročno merjenje je lahko 1-2 mm napako.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala, ker ste.

Dostava ◆ Smo običajno ladja vaše naročilo v roku 48 ur po tem, ko prejmemo vaše plačilo.

◆ Čas dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov, to ponavadi traja 10-30 dni po navadni pošti(Orgon.si Standardne Dostave,epacket,kitajska post air mail itd.).

◆ Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Če vaš nakup zaščito čas teče ven, vendar še vedno ni prejela element, prosimo, obrnite na nas in pomagali vam bomo, da se razširi Zaščitna času naročila.

1. Če ste zadovoljni z našimi predmetov in naših storitev, vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas positiver povratne informacije s 5 zvezdic. 2. Če imate kakršne koli težave,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da se rešitev.Moramo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.

Applicabie področje uporabe 16~32mm PP-R PVC in drugih plastičnih cevi
Blagovna Znamka Govori-Zadovoljen
Številka Modela 11401
Ime Voda Cevi Škarje Za Rezanje
Material Legirano jeklo in PVC
Vrsta PRR-Hitro Škarje
Vrt Vode, Priključek Vrsta Cev Za Popravilo Priključkov
barve Bela
Značilnosti Priročno in hitro, gladko robu
STANDARD Din

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni