Original Meanwell zatemnitev LED driver skupina na visoki ravni-320H-54B 320W 5.95 A 54V IP67 3 v 1 zatemnitev nepremočljiva Pomeni tudi LED Napajanje

Nov izdelek

€79.59

Na zalogi

Oznake:

meanwell rastejo led, pomeni tudi 100w, hlxg, 24V, 72v nadzor motorja, din meanwell, 54v napajanje, 24v pomeni dobro, napajanje 5v napajanje, meanwel napajanje

Original Meanwell zatemnitev LED driver skupina na visoki ravni-320H-48A 320W 6.7 A 48V IP67 nepremočljiva Pomeni tudi LED Napajanje

Uporaba

Skupina na visoki ravni serije Napajanje deluje izjemno za vse vrste LED svetilka aplikacije, kot so LED ulična razsvetljava, LED harbor razsvetljave, LED bay razsvetljave, LED poplav razsvetljave, LED ribolov svetilka, LED toplogrednih razsvetljavo in tako naprej.

Naše Podjetje

Nudimo širok napajalnih izbor iz industrije napajanje vodilni proizvajalec-Meanwell blagovne znamke.To je naša naloga, da zagotavlja zanesljivo rešitev za vaše napajanje zahteve.

Od leta 2002, Kulon je bil pomaga elektronski industriji inženirji, kupci andtechnicians našli idealno AC/DC, DC/DC, DC/AC Napajanje Rešitve za svoje aplikacije.Če nimate pojma o izbiri pravega modela , vas prosimo, da nas kontaktirate.Naša ekipa je namenjena za sprejem je vaš napajalni vprašanja.Pogosta VPRAŠANJA Kako izbrati pravo Pomeni tudi Stikalni napajalnik?

A. Za povečanje zanesljivosti S. P. S., priporočamo, da uporabniki izberejo enoto ki ima rating za 30% več energije, kot dejansko potrebujejo.

Na primer, če sistem potrebuje 100W vir, priporočamo, da uporabniki izberejo S. P. S. s 130W izhodne moči ali more.By to lahko učinkovito povečanje zanesljivosti S. P. S. v vaš sistem

B. Izbira funkcij, ki temelji na vaš zahtevek:

1. Funkcijo za zaščito: Nad Napetostjo (OVP), Nad Temperaturo Okolja (OVP), Čezmerno Obremenitev Okolja (OLP) in itd.

2. Uporaba funkcije: Funkcijo Signalizacija (Moč Dobro, Moč Ne), Daljinsko Krmiljenje, Daljinsko Zaznavanje, in podobno.

3. Posebne funkcije: Power Factor Correction (PFC), Brezprekinitveno Napajanje (UPS) funkcijo.

C. prepričajte se, da je model upravičen do oznake za varnostne standarde in EMC predpisi, ki jih potrebujete.

1.Očitno Moč=Vhodna Napetost x Vhodni tok (VA)

2.Resnična Moč= Vhodna Napetost x Vhodni tok x Faktor Moči (W) Iz okolju prijaznih točke, električna energija, ki rastlina potrebuje za ustvarjanje energije, ki je višja kot navidezna moč za stalno zagotavljanje električne energije na trgu.Realna poraba električne energije je treba opredeliti z realno močjo.Ob predpostavki, moč, faktor 0.5 elektrarna potrebuje, da proizvajajo več kot 2VA zadovoljiti 1W resnična moč.Nasprotno, če je faktor moči je 0.95 elektrarna potrebuje le, da ustvarjajo več kot 1.06 VA zagotoviti 1W resnična moč potrebujejo.Bo bolj učinkovito.

Povratne informacije

Izhodni Tok 6.7 A
Dimenzija 252*90*43.8 mm (L*W*H)
možnost zatemnitve Tri v enem zatemnitev funkcija(1~10VDC ali PWM signala ali odpornost)
Nazivna moč 321.6 W
Garancija 7 let
Uporaba LED ulična razsvetljava, visoko bay svetlobe, ki toplogrednih svetlobe, itd
Učinkovitost 95%
Certificiranje CE CB UL CUL TUV PSE EMC
Izhodna Moč 301 - 400W
Izhodna Frekvenca 47 ~ 63Hz
Izhodna napetost 48V
Material Kovinsko Ohišje
IP Rating IP67
Blagovna Znamka POMENI TUDI
Številka Modela SKUPINA NA VISOKI RAVNI-320H-54B
Izhodna Vrsta Enotni

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni