1pc 3D Tiskalnik Deli 20 mm 23 mm Jeklo Vile Natisnjeni Model Dvojno Šobo Orodje Za Edaja-3 Prusa V6 Blok Grelec

Nov izdelek

€7.46

€7.85

-4 %

Na zalogi

Oznake:

prusa i3 deli primeru, edaja 3 linearni, komplet mk8 šoba, ender3 v2, cr10 pro, v šoba, REPRAP, edaja 3 roldana, 3d tiskanje orodje, 03 šoba 3d tiskalnik

1pc 3D Tiskalnik Deli 20 mm 23 mm Dvojna Šoba Orodje Za Edaja-3 Prusa V6 Blok Grelec

Opis: Ta šoba je orodje, ki vam omogoča, da zadržite grelec blok še vedno medtem ko spremenite vaš šoba.To veliko modelov, ki vam omogoča, da pridejo iz strani, da imajo grelec blok v mestu.Daje vam obilo pogled šobe in roke jasno.Ta šoba je orodje, ki ima dve plati, ki je primerna za E3D V6 grelec blok, tako izvirno in klonirali različico, absolutno kot nalašč za Prusa 3D tiskalniki.Vsako 3D tiskanih orodje, ki prihaja v kompletu z 4 Jekla Sponki, V2 in 2 izvrtino vijaka.

Paket Vključuje:

šoba za orodje * 1pc

Opozorilo

1. Bomo poskrbeli za pošiljko v roku 7 dni po plačilu.Našo brezplačno pošiljko samo, ki jih na Kitajskem post, Epacket, Singapur post in Orgon.si express.

2. Sprejemamo plačila: kreditne kartice, TT, western union, Paypal in Alipay.

3. Če imate kakršnekoli dvome o naši blaga ali po-prodajo, prosimo, obrnite na našo customer service.Potrudili se bomo rešiti vse te v kratkem času.

4. Če niste zadovoljni z blagom, smo sprejeli blago vrnili, le zagotavljanje blaga s nobene škode.Vse mednarodnega ladijskega stroškov bo plačana s strani strank.

5. Če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev, prosim, pustite nas 5 zvezd in pozitivne povratne informacije.Hvala za vašo podpira.

barve črna
Poreklo CN(Izvora)
Količina 1pc
Obseg 3d tiskalnik deli
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Uporaba za ogrevan blok
Postavka Vrsta Strojni Deli/Deli Strojev,
Številka Modela dual-šoba orodje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni