Lesene List Zvezek Trda Vezava Pisanje Spiralni Prenosnik Lesa Kritje Potnih Revijah S Premijo Debel Papir & 1 Pero

Nov izdelek

€4.78

€6.74

-29 %

Na zalogi

Oznake:

leseni škatli magazin, star notebook pokrov, prazno leseno list, spirale zvezek trda vezava, velika spiralni prenosnik trda vezava, prenosnik fotoaparata pokrov, totoro lesene list, slog pokrov prenosnika, bela zvezek trda vezava, pingvin zvezek trda vezava

Bullet Točk:

1、SEVEDA EDINSTVEN DESIGN - Prenosni kritje je v celoti izdelan iz pravega lesa, ki omogoča vsakemu, da bo seveda edinstvena v design.

2、ELEGANTNO OBLIKOVANA - Vse knjige so skrbno binded brez zavezujoče zajema odkriti naravne in elegantno lepoto lesenimi pokrovi.

3、UJEMANJE PERESA - Vsaka od teh prenosniki prihajajo z ujemanje peresa, ki so zajeti tudi v pravega lesa, mehka na dotik.Priloženi pokrov.

4、SEDEM STILOV - Vsak slog ima eno lepe lesene pero.

5、KUPITE Z ZAUPANJEM - najlepša Hvala za vašo veliko podporo na nas.Kakovost izdelkov in zadovoljstvo kupcev je naša glavna prednostna naloga.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, mi bo zagotavljanje najboljših storitev, kot smo lahko.

Lesene zvezke s priloženo lesa, iz peresa.Vsak les list je pakirana posamično.Sedem veliko stilov, vsaka s po eno pero.

Strani, ki za ta Prenosnik

Obstaja 80 Strani V celoti.Vse Te Strani, Se Lahko Uporablja za Pisanje,Risanje,Traja Potovanje Ugotavlja,Risanje Cestni Zemljevidi,Pisanje Načrtov,Objava Fotografij,Lepljenje Nalepk,Bi Pomnilnika Knjige in Tako Naprej,to je Večnamenski.

Specifikacija:

Velikost izdelka: 19.3×13.4×2 cm

Teža: 400g

Package Seznam:

Prenosnik×1

Lesene Pero×1

1) sprejemamo Alipay , Zahodne Unije , TT .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI .

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU .

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM !Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Blagovna Znamka waasoscon
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni