Otroška Kuhinja Igrače 11pcs Otroci Kuhanje Igrače In Pecilni Komplet Kuhinja Kostum Vlogo Igra Igrače Kompleti Predpasnik Klobuk Za Otroške Igrače

Nov izdelek

€6.25

€10.97

-43 %

Na zalogi

Oznake:

akcijska figura, predstavnica nami-ja, trak za masko, za epson, playgo, obleka dekle 10 let, otroke kuhajmo, ogenj dekle, otrok kuhinja, ogenj paracord, preživetje trud, kuhinjskih pripomočkov, igrač

11pcs Otroci Kuhanje In Pečenje Komplet Kuhinja Kostum Vlogo Igrajo Kompleti Predpasnik Klobuk

Funkcija:

Non-toksične materiale.Stroj krpo + PP bombaž + Les + Vzdržljiv BPA free plastike, brez ostrih robov, varen za otroka, da igrajo s.Umivanje rok andgentle pralni pranje priporočljivo.

Otrok kuhanje komplet vsebuje predpasnik z nastavljivim trakov, kuhar klobuk, vroče tipke, pečica pesnica, leseno žlico, valjar,4 piškotek rezila in ročni mešalnik.Sreča večina zahtev.

Načrt za otroke.Roza val predpasnik z nastavljivim trakov, primeren za obseg pasu v 85 cm.Kuhar je klobuk z elastični trak za glavo obod v 40-50,in pečica rokavice so napolnjene s PP bombaž za preprečevanje opeklin.

Vloga igranje igre.Ta peko kostum otrokom dajte priložnost, da igrajo kot kuhar, da se naučijo, kako kuharji delo.Pouçevanje otrok o hrana & kuhanje in spodbuditi njihovo zanimanje za kuhanje.

Ideja za darilo počitnice.Igra vlog je ena od otrokove najljubše igre.Fant bo všeč ta kuhar igranje kostum in vesel, da igrajo z njim!Priporočljivo za Kuharji Starosti 3 in Gor.

Popolnoma Funkcionalen Kostum, Delo kot res kuhar, Neverjetno darilo

Package Vsebina:

1×Predpasnik

1×Kuhar klobuk

1×Toplotne pad

1×Pečica rokavice

1 x Leseno žlico

1×valjar

4×Piškotek oblikovalec

1 x Ročni mešalnik

Razvrstitev KUHINJA
Starostni Razpon > 3 let
type6 baby darilo za rojstni dan
Spol Unisex
Material Poliester
type5 Childs Smart igralne konzole
Številka Modela F#FDS
Vrsta Kuhinja Igrače Set
Type2 otroci igrače barve
Opozorilo Ostani proč od Trud
Type3 otroci igrače izobraževalne
Lestvica 1
type4 otroci igrače za dekleta fantje
1 otroci igrače montessori

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni