Hip Hop Zlata, Srebrna Barva Zob Grillz Za Unisex Zgornji Spodnji Vampir Fangs Zob Žari Omejitev, Ki So Določene S Silikonsko Modni Nakit

Nov izdelek

€3.82

€5.89

-35 %

Na zalogi

Oznake:

žar zob, zlati zob, ponaredek žar, grillz, oklepaji vampir fangs, brezplačno žari zob moški, grillz zob, auto komplet orodja, žar zob cosplay, veliko fangs

Dobrodošli na moje trgovine

MODNI HIŠI ŽENA Nakit je zbirka priljubljen nakit R & D, proizvodnja in prodaja integriranih podjetij, izdelkov izvažajo na svetu.lahko najdete izdelke, ki jih potrebujete iz moje trgovine .Če ni, kaj potrebujete, vam lahko nam povejte, in mi lahko pomaga, da bi našli vir.

Če bi radi na debelo, prosim, pustite sporočilo, ki nam ali pa nas kontaktirajte.boste dobili dober popust.

Trgovina navijači dobili več popust na nekatere postavke v tej trgovini

Opomba:

1.Na vsa vprašanja bodo odgovori v roku 12 ur-24 ur

2. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, barve izdelka je lahko nekoliko differe iz slike.

3.Prosimo, dovolite 0.5-1.5 cm napak zaradi mannual meritev.Poskrbite, da boste ne moti ga, preden ga naročanje.

4.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja po prejemu blaga.Prosim, ne vas prosimo, da nam slabo oceno.Mi vam bo dala zadovoljive rešitve.

Zahvaljujemo se vam za vaše undnterstanding!Način uporabe 1. Kraj belo določitvi vosek v utor zlatih zob. 2. Dip zlati zob (silver zob), skupaj s fiksno vosek v vročo vodo približno 70-80 stopinj s pinceto za približno 15-30 sekund, da bi osnovnih vosek mehki. (Opomba ne uporabite vrelo vodo ali z vrelo vodo, sicer omejeno vosek bo namočeno in jih ni mogoče uporabljati) 3. Dal zlati zob (silver zob) v usta in nežno ugriz zlitine zob z zgornje in spodnje zobe.Se zmehča omejeno vosek je pritisnil za zobe, da prilagodite obliko v uporabniškem ust, in se ujema z obliko zob, da se določi obliko. 4. Če oblikovanju učinek ni dobro, ponovite nastavitev, dokler ni zadovoljivo. 5. Po uporabi oklepaji vsakič, jih sperite z vodo in jih osušite.Predlogi za uporabo: Z oklepaji, veliko stvari v usta, vam ne bo zelo udobno z njim.Samo držijo z njim dva ali tri krat, in vzemite ven.Prosimo, vzemite si oklepaji, ko jeste.Obdržati usta čisto.Obvestilo: 1. Ta izdelek je v razvedrilne namene. 2. Prehranjevanje, spanje, prosimo, odstranite oklepaji. 3. Da bi se izognili uporabo visoke temperature tople vode, potopni silikagel. 4.Da se izognete in vsak dan kemičnih izdelkov, kot so (izdelki za nego kože, izdelki za nego las) kontakt.

1. Trenutno lahko plačila z Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo na Orgon.si v prihodnosti. 2. Navedite vaše posebne želje (Barve, Paketov, Vrednost Izjava, itd.) ko bo plačilo.Nalogi bodo obdelani v 24 urah potrjeno plačilo.

1. Priprava Čas: potrebujemo 5-10 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan.

2. Dostava po celem svetu.Smo le ladja potrdila, naslove.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

3. Elementi bodo natančno preveriti, preden pošlje ven.Smo boste pustili podrobna sporočila z dostavo in paket za vas. 4. Če bi se manj kot US $ 5, poslali vam bomo, da uporabljate Osnovne in Gospodarstvo logistiko.Če bi je več kot US $ 5, vam bomo poslali za uporabo Standardnih logistiko.Če bi je več kot US $ 150, vam bomo poslali za uporabo Hitrega logistiko.Opomba: Če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.Vas bomo obvestili takoj, ko je vaša parcela so bila poslana.Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, ne pozabite, da zapustijo svojo kontaktno številko, to je nujno potrebno za express dostava.

1. Bomo si prizadevajo, da zamenjate vse zdrobljen predmetov. 2. Zavedajte se, da so vsi podatki morajo biti v originalni embalaži. 3. Vse znesek za vračilo bo zajemal samo znesek vašega nakupa ponudbe in ne bo vključevalo vse poštnina / embalaži. 4. Za svoje dobro, prosimo, vzemite si nekaj fotografij, preden se je vrnil k nam. 5. Če niste zadovoljni z našimi izdelki, prosimo, da vrnete izdelek v Neporabljene Stanje in povrnili vam bomo enkrat potem, ko smo prejeli blago. 6. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas preko Orgon.si sporočilo 7. Kupec je odgovoren za vse vrnitev stroške dostave. 1.Ne moremo jamčiti za posebne čas poštnine.Ocenjeni čas prihoda kaže Orgon.si je samo za referenco.Vam lahko zagotovimo, da bo vaše naročilo poslano najkrajšem možnem času po prejemu vašega naročila. 2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. 3.Boste dobili celotno vračilo če vaše naročilo ne pridejo v čas dostave je obljubila Orgon.si

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic , vam bomo POPUST za vaš naslednji naročila. 2. Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno.Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

poceni hip hop grillz grillz zob za ženske
Številka Modela XHYT1122
Blagovna Znamka modni hiši žena
zob nakit za ženske Hip Hop Žari
Nakit Telo Vrsta Grillz, Zobni Žari
vampir fangs grillz zob grillz za zobe
Slog Hiphop/Rock
Obliko\vzorec GEOMETRIJSKI
cz grillz zob grillz za moške
žari zob za rapper iver žari zob
Poreklo CN(Izvora)
diamond grillz zob nakit za moške
Kovine Tipa Baker
Material Kovine
Fine ali Moda Moda
Postavka Vrsta nakit telo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni