E-ACE M06 Napihljive Pnevmatike Črpalka Digitalni Ročni Avto Pnevmatike Črpalka 12V 150PSI Polnilna Črpalka Zraka za Avto, Izposoja motornih koles

Nov izdelek

€22.97

€45.03

-48 %

Na zalogi

Oznake:

kompresor pnevmatike, 12v črpalka vode, vacum zračna črpalka 12v, snov motornega kolesa pnevmatike, oljna črpalka prenos, priročnik črpalke, črpalka za vodo, zrak akvarij, črpalka, machin črpalka, auto kompresor črpalka

Funkcija:

●Brezžično in Prenosne: brezžično načrtovanje in kompakten mini velikosti, da zračni kompresor prenosen in enostaven za uporabo z eno roko.Kompresorja je pripravljena v samo 4 stopnje.LCD-zaslon prikazuje zračni tlak.Primeren za polnjenje, ko avto pnevmatike so nezadostne in Popolnoma napolnjene koles in motornih koles;

●Napihne Hitro in Avtomatsko: električna črpalka zrak with4 switchable tlak enote (PSI, BAR, KPA, KG / CM2), tako da lahko nastavite tlaka v pnevmatikah, kot želite.Kompresorja samodejno izklopi ko je nastavljen tlak v pnevmatikah je dosegel.Najvišji pritisk je približno 150 PSI

●Visoka Zmogljivost Akumulatorske Baterije: 2000mAh Certified Litij-Ionsko Baterijo, ta prenosni Kompresor je pripravljen, da se napihnejo kolo, žogo itd.USB polnjenje port podpira hitro polnjenje.

●S tipkama ponoči: 2 vgrajen LED luči, ki lahko vklopite samodejno in nazaj zaslonu, da Mini Kompresor enostaven za uporabo tudi ponoči.

●Večnamenski: Ta zračni kompresor je priložen 3 šoba kartice.Možno je, da napihne poleg pnevmatik, prav tako žogo, zračne blazine, igrače.Specifikacija:

-Zmogljivost baterije: 2000mAh

-Inflacija učinkovitost: 15 L/min

-Zračnega tlaka: 150PSI (Maks.)

-Enote tlaka: PSI, BAR, KPA, KG/CM2

-Delovna temperatura: -20 C~70°C

-Teža: 436g

-Največji neprekinjeni delovni čas: 8 min Večkratno Uporabo je zasnovan za svoje življenje

-Za avto/SUV/RV pnevmatike

-Za kolo/motorno kolo pnevmatike

-Za športne opreme

-Za napihljive igrače

OPOMBA: NE, van, avtobusi, avtodomov, tovornjaki.

Glavne Značilnosti

Zakaj potrebujete Črpalka Zrak?

1.Tlak v pnevmatikah prenizek, bo To povzroči večje obrabe pnevmatik in povečane porabe bencina. 2.Tlak v pnevmatikah je previsoka, zavorni uspešnosti je oslabljena, in to je enostavno, da se razpoči pnevmatike. 3.Tlak v pnevmatikah je nestabilno, zavorna je enostaven za odstopajo.

Primeren za avtomobile,motorna kolesa,kolesa,žoge in igrače, hitro inflacije!

Hitro inflacije je zaključen v 1 minuto.realni kot navadne črpalka zrak, se zmanjša za približno 38%, stopnja inflacije je bila višja za skoraj 2-krat.

Čisti bakreno navitje motorja,uporaba vzmetenje design,bi se izognili lupini materiala resonanco,za dušenje hrupa, zmanjšanje in dušenje,učinkovito zmanjšanje 30% napihljivi hrupa.

LED osvetlitev, rešiti svoj nujnih potreb, preprost in prenosni, se lahko uporablja na več prizorov.

Enostavno primite z eno roko, priročen in praktičen.

Pre-nastavite želeni tlak v pnevmatikah, polno avtomatsko ustavi, ni treba, da vedno glejte na tlak v pnevmatikah, lahko tudi ročno tipko za premor, takoj varno za nadzor tlaka.Plinska šoba zajebali na avto ventil, pnevmatske črpalke, polni energije članice lahko zazna tlaka v pnevmatikah.

Visoko zmogljiv 18650 baterijo, enako kot Tesla baterije, inflacije za približno 10 minut zahteva premor pred inflacijo.

Črpalka zrak preko USB-kabel za polnjenje, ko je moč prikazati red v imenu polni, zaslon zelena v imenu polno.

Paket je opremljen s tremi vrstami zračne šobe, ki jih lahko izberete za različne namene.

Delovanje Korakom: 1.Priključite cev v spodnji ventil pnevmatike jedro. 2.Pritisnite navzdol sponke na cev za zrak, da preprečite puščanje zraka. 3.Pritisnite gumb "Enota" wake up LCD zaslonu. 4.S pritiskom na gumb "+" in "-" za prednastavitev tlaka v pnevmatikah. 5.Pritisnite gumb, če želite začeti polnjenje, se bo previjanje ustavilo samodejno, ko prednastavljena tlak ni dosežen.

Zagotoviti razsvetljavo led luči
Element Teža 0.8kg
Blagovna Znamka E-ACE
Napihljive Pnevmatike Črpalka Polnilna Črpalka Zrak
Napetost 12V
Postavka Premer 16cm
Poreklo CN(Izvora)
Element Širina 15cm
Postavka Višina 7cm
Vrsta Materiala ABS
Postavka Dolžina 19.3cm
Postavka Vrsta Črpalke
številka izdelka M06/M06P
Ime Modela M06/M06P
Majhen volumen Preprosto kraja

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni