12V 450 ml Nerjavečega Jekla Vozila, Ogrevanje Pokal Ogrevanje Avto grelnik vode Kampiranje Potovanja grelnik vode Vode, Kave, Mleka, Toplotno Vrč

Nov izdelek

€6.28

€9.66

-34 %

Na zalogi

Oznake:

expresso 12v kampiranje, 12-voltnega avtomobilskega grelnik vode, kettl, prenosni grelnik vode usb, auto grelnik vode, stol avto ogrevanje, multi kotel, hervidor, vrč nastavi, lui kave

Značilnosti: 1. To lahko vstavite v potovalni pokal vžigalnik z zmogljivostjo približno 450 ml, ki je zelo primerna za uporabo, če potujete z družino, in tam je tudi dobra električna termovko, ki je primerna za kampiranje potovanja, da kavo toplo.Električni grelnik vode, ki jih poganja DC 12V vtičnico za vžigalnik priključite napajalnik, primeren za 12V moč avto, lahko pijačo vročo vodo, kavo, mleko, čaj na poti.

2. Cigaretni rit v skodelico kave je izdelan z visoko kakovostnih 304 nerjaveče jeklo in živilskih PP materiala, ki je varno piti vrelo vodo.Pokrov zaprti grelnik vode je izdelan iz visoko kakovostnega silikona, ki je varna in nestrupen.Dobro tesnjenje uspešnosti ohranja toplo vodo in zagotavlja, da je pijača ne bo prekoračitev.

3. Tako znotraj in zunaj potovanja pokal vžigalnik sprejme vakuumsko izolacijo, tehnologijo, in dvoslojno vakuumsko izolacijo, lahko vodijo vroče pijače do največje, z dobro izolacijo učinek in preprečevanje opeklin.Avto skodelico kave grelec je primeren za večino avto pokala in je zelo primeren za potovanja.

4. Na skodelico kave cigaret inserter ima lučka design razumeti, delovni status električni pokal.Enostaven za uporabo, samo pour skodelico v vodo in uporabite vtičnico za vžigalnik kabel, da ga priključite na avto preko 12V napajanje

5. Potovanja ogrevanje pokal je lahko vključen v vse standardne 12V vtičnico cigaretnega vžigalnika s priloženim 12V adapter.Dolžina napajalnega kabla je približno 128 cm/50.39 palčni, ki se lahko uporablja v večini avtomobilov, prikolic, polprikolic, RVs in avto hiše.

Specifikacija:

Material: nerjaveče jeklo

Glavni color: silver (kot je prikazana slika)

Napetost: DC 12V (avto vžigalnik)

Ogrevanje temperatura: približno 60°C, 15 minut

Zmogljivost: približno 450 ml

Teža: okoli 300 g

Velikost: o 13*17*9.3 cm/5.12*6.69*3.66 palčni (vključno z embalažo)

Eno skodelico velikosti:

Skupna dolžina: približno 16 cm/6.30 palčni

Steklenico premer: približno 8,7 cm/3.43 palčni

Notranji premer: o za 7,8 cm/3.07 palčni

Spodnji premer: približno 6,7 cm/2.64 palčni

Skupna dolžina: približno 128 cm/50.39 palčni

Seznam Vsebine:

1*Električni Avto Pokal

Opomba:

Ta pokal ne more zavremo vodo!To je, da se ohrani prvotna toplo pijačo na določeno temperaturo, (samo ohranjanje toplote) in ne morejo doseči funkcijo ogrevanja pijač do vrelišča.

Material
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka AUTOECHO
Glasnost 300-500 ML
Način Napajanja 12V DC
Številka Modela

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni