2020 Wmoen Joga Hlače Za Fitnes Tesen Šport Uvježbavanje Hlače Za Ženske Stiskanje Telovadnice Hlače Slim Črne Kratke Hlače Teče Spandex

Nov izdelek

€3.90

€4.10

-4 %

Na zalogi

Oznake:

Fit, tangice ženske, plesti telovadnice hlače, kratek šport ženske, bela fitnes hlače ženske, polos fitnes ženske, joga hlače ženske, droben bele hlače, šport vrh, kratek ženske

Dobrodošli v Naši Trgovini Črna Joga Hlače za Ženske Športna Fitnes Kratek Dekle, ki Teče Telovadnice Obrabe Bodybuilding Slim Fit Stiskanje Fitnes Joga Kratek 2004 Kupec Obvestilo: 1. Smo izkušeni proizvajalec dober ugled!Obrnite se na nas v času, če ne boste prejeli po pošti v roku 60 dni, bomo podaljša dobavni čas za vas.Prosim, ne predloži spor in pustite nevtralne ali negativne povratne informacije, brez obrnete na nas, se bomo potrudili, da rešujejo probleme za vas. 2. Ponujamo vam najboljše cene, če ste trgovec ali padec ladijskega prometa prodajalec, prosimo, sporočite nam vaše podjetje vrsto, ko oddate naročilo. 3. Če ste ruski prijatelji, prosim, pustite vaše polno ime in podrobno naslov, da se izogne ne prejemajo parceli.Tkanina: poliester/spandex 1. Velika elastičnost, tesno okoli vašega telesa,mehko in udobno, izboljšanje učinkovitosti mišice, varni vaše mišice.

2. Znoj wicking, quick-dry tech tkanine.

znoj bo absorted v tkanine, in potem bo tansfer znoj ven med vašo se gibljejo, ne bodo počutili vlažno in tesnem stiku telesa, še vedno comfortale, tkanina je z dihanje funkcijo, veliko bolj naravno, primerna za vaše potrebe.

Kako izbrati velikost?

pls izbrati najboljše velikost za vas!smo chinses velikost, eno manjšo od NAS velikosti, Jih lahko izberete za vaše telo višina in velikost meritve.Če vam je všeč svoboden, lahko izberete večje velikosti, kot tesen, normalno velikost je v redu za vas.

Druge Vroče Prodaja Izdelkov:

Welocome v Naši Trgovini:

Povratne informacije: Če vam je všeč naših izdelkov, smo iskreno hvala, da lahko daš Pet Začne, je veliko podporo naših izdelkov in storitev.Od courst, če je kakšna stvar, ki niste zadovoljni z izdelki, pls stik z nami, preden si dal pripombe, bomo dobili nazaj na vaša vprašanja in odgovore v 24 ur.Pls ne daje 1~3 začne neposredno.hvala zelo mych.Če res potrebujete, da se vrnete izdelkov nazaj, pls ohrani original vrniti.Kupci morajo plačati vrnitev, ladijski promet pristojbina.

Joga hlače ponudbo Tovarne
Lokacija Kitajska
Vzorec Tipa Trdna
telovadnice hlače slog oblikovanja TESEN
Telovadnice hlače tkanine Poliester/spandex
Fitnes hlače zalogi V Zalogah
Joga Hlače stiskanje hlače
Šport Tip Joga
Številka Modela 2004
Spol ŽENSKE
Material Spandex
Blagovna Znamka yuerlian
Poreklo CN(Izvora)
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Telovadnice hlače Uporaba joga, tek, telovadba, vse športne
Fitnes hlače charater Zračna, udobna, znoj, wicking
Vrsta Tkanine DRES
Postavka Vrsta Hlače
Joga Hlače Barve Črna, Zelena, Siva, Modra, Rdeča, Bela
Joga Hlače Velikost S M L XL XXL

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni