1,2 m Anti Theft Ključavnico S 3 Tipka Hamburg-Lock Zlitine Proti Kraji Močno Varnosti Kolesa Zložljiva Zaklepanje Vesa Kolo Verige Zaklepanje

Nov izdelek

€9.34

€15.31

-38 %

Na zalogi

Oznake:

dinoka izposoja u zaklepanje, Izposoja Ključ, poklicno zložljivo kolo zaklepanje, vertikalna kolo omarico, stikalo vžiga yamaha, zaklepanje u, sprednji blatnik, original zložljiva zaklepanje, kymco xciting, kraje

SLOG

Značilnosti:

1. Visoka kakovost, majhen, enostaven za shranjevanje, lep videz

2. Robusten in vzdržljiv: 26-oddelek cinkove zlitine zaklepanje telo, je neuničljiv, anti-rezanje in anti-vrtanje ključavnična luknja, sprejme zakovice tehnologije za preprečevanje razbija zaklepanje telo.

3. Finska ABLOY zaklepanje jedro, edinstveno krožne lock luknja design lahko prepreči tehnične odpiranje.Tri tipke, ki so tudi predstavljeni, zaklepanje telo iz cinkove zlitine, in zunaj ima ABS prevleka, ki je bolj vzdržljiv in nerjavnimi.

4.26 oddelek cinkove zlitine, zložljivi verige, prilagodljiv, zložljivi design, posebno kovice, da zložljiva enostaven in prilagodljiv, lahko zlahka shranjeni, in omogoča namestitev in prevoz lažje.

6. Priložen nosilec priti s praktično, kakovostno oklepaj, ne nahrbtnik za shranjevanje in ni treba skrbeti za zaklepanje nikjer povedano, visoko kakovostnega najlona, plastični zaklepanje okvir, lahka teža in dobra vzdržljivost.

Specifikacija:

Teža: 0.735 kg (z embalažo)

Material: ABS premaz na zunanji sloj iz cinkove zlitine zaklepanje

Dolžina: 85 cm (po širitev)

Zložena velikost: 6.6 * 7.5 * 5.5

Ključavnica: cilinder

Zaklepanje telo: 26-oddelek podaljša zaklepanje telo zakovice povezava

Anti-theft: 12 ravni

Pakiranje vključuje:

1 x Zaklepanje

1 x Nastavek

3 x Tipke

SLOG B

Značilnosti:

1. Visoki varnostni faktor, odebeljena jeklo kabel usb je hiter in vzdržljiv, zunanji sloj jeklo kabel je embalirano s PVC, odporne na obrabo in rje dokaz, in videz, je tudi eleganten in dinamičen.

2. Enostaven za uporabo: Vsako kolo zaklepanje je 2 edinstvena ključe, nihče nima isto tipko.Vam ni treba, da uporabite tipko za zaklep, prav tako se zaskoči skupaj, da jo uporabite, ko zaklenjena.

3. Varno kabel kolesarska ključavnica: 1.2-metrsko fleksibilne jeklene vrvi lahko prepreči izposoja od tega, da je poškodovana, rezanje, in PVC prevleko pomaga preprečevati praske in rje.

3. Multi-namen: skupna dolžina 1,2 m, zelo primerna za kolesa, rolke, skuterji, vozički, vrata in ograje, žari in kosilnice, športna oprema, vozički, itd.

4. Ta izdelek se lahko zaklenejo enostavno brez ključa, ki se vstavi.Prihaja z dve tipki, dvojno zavarovanje in zaklepanje okvir, in ključavnici je prah cover design, tako da pesek in prah lahko ne poškoduje ključavnico jedro

Specifikacija:

Znamka: ZAHODU KOLESARJENJE

Barva: Črna/Modra/Oranžna (Videz je bolj privlačen kot podobni izdelki)

Material: jeklo kabel + pvc (poudarek na materialno varnost)

Teža: 295 g

Dolžina: 1.2 metrov (po odvija) (dolžina določa obseg uporabe)

Zaklepanje jedro: rezilo baker zaklepanje jedro

Ključ: 2 tipke

Uporablja scenarije: kolesa, motorna kolesa, električni avtomobili, skuterji, vrata in ograje, žari in kosilnice, športna oprema, vozički, itd.

Pakiranje vključuje:

1 x Zaklepanje

1 x Podpora Zaklepa

2 x Tipke

Teža 2 0.295 KG
Poreklo CN(Izvora)
Dolžina 1
Tip 2 Kabelska Ključavnica
Primerna za Kolesa, motorna kolesa, otroški vozički
barva 1 črna
Teža 1 0.735 KG
Tip 1 Zložljivi zaklepanje
Vrsta Kabelska Ključavnica
Dolžina 2 1.2 m
barva 2 Črna Modra Oranžna
Material JEKLA
Značilnosti 2 anti-theft
Funkcija 1 Močan Odpor

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni