100 g Naravnih Ametist Gramoz Mineralnih Zbiranje Kristali Kremena Feng Shui Čarovnice Reiki Kamni Doma Dekoracijo

Nov izdelek

€4.10

Na zalogi

Oznake:

insektov past, dim bela, angel aura quartz, podajalnik ptic na prostem, kristalni kamen, natur kamna, feng shui drevo, dekor feng shui, wizardry, reiki simbol

Projekt Razlaga

Ime : Naravna Ametist Gramoz Material : Ametist Velikost : 7mm-9 mm Teža : 100 g Uporaba : Feng Shui, fish tank dekoracijo, dekoracijo vrta, za meditacijo, za darila Opomba: 1. Zaradi različnih shooting okolje in računalniški monitor, obstajajo lahko nekatere barve razlika, prosimo za razumevanje. 2. Zaradi ročno brušenje in merjenje, so lahko odstopanja med izdelek velikosti in teže.

Pogosto zastavljena vprašanja:

Q: ali Je res naravnega kamna?A: To je naravni kamen materia, ki je cut in iz poliranega naravnega kamna, ki je grobo.Q: Kaj pa, če je blago poškodovan v tranzitu?A: Ne skrbite.Bomo poslati blaga ali vračilo kupnine v celoti.Q: Kako dolgo se lahko pošiljajo po nakupu?O: Smo ponavadi poskrbi za pošiljko v roku treh dni.

Povratne informacije:

Dragi kupec, Če ste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga prejeli, vas prosimo, da nas petimi zvezdicami povratne informacije.Vaše mnenje je zelo pomembno, da se mi, naš cilj je, da bi stranke srečni.Če imate kakršne koli težave z izdelkom, se nemudoma obrnite na nas.Mi bomo odpravili vse težave, preden zapustijo nas z negativno povratno informacijo.

Material Crystal
Slog feng shui
Tema Ljubezen
Poreklo CN(Izvora)
Regionalna Funkcija Kitajska

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni