100 kozarcev/veliko debelo Nemoteno enotni L Univerzalni nosilec za 3D Tiskalnik, CNC Graviranje, V terminu, T reže Linearno Železnici

Nov izdelek

€35.35

Na zalogi

Oznake:

ekstrudirani v režo, v režo roldana, v režo za povezavo, v režo, rezano, v igralni set, kot v režo, v režo 6, profil v režo, v režo f, 4 v režo

Eno Univerzalno L Vesa (100 kozarcev/Veliko)

Ta vsestranski L Univerzalni Nosilec je zasnovan tako, da deluje z veliko različnih V-Reže Linearno Železnici.Različne velikosti so na voljo za vaše udobje.

"Ti priročen L Oklepajih so zelo uporabna, ko gradbeni stroji ali združitev dveh Proti-Reže Linearno Tirnice iz katerega koli razloga." Podrobnosti o izdelku 100 kozarcev/Veliko Združljiv z 20 mm, V-Reže Linearno Železniškega Litega Aluminija Barva: Srebrna Mount to kotu na V-Reže Linearno Železniškega uporabo M5x8mm Nizko Profil Vijak M5 Tee Matice.

Vrh Prodaja CNC ki Vam bodo Morda Všeč

--------------------------------------------------------- E-pošta: [email protected] -------------------------------------- -----------

Plačilo

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova .

Pošiljko

Prosimo, vpišite se MORA UJEMATI Dostava red naslovov.

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni v normalnem času.

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila(Brazilija 60-100days), prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

Davek Na Carinsko

Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključeni v ceno izdelka dostava ali polnjenje.Tistih, ki so stroški kupca odgovornost.Smo ponavadi znamke blaga, za nizko ceno na carinski deklaraciji in se trudimo, da vam pomaga zmanjšati ali preprečiti GST ali V. A. T ali druge uvozne dajatve.Vendar ne moremo zagotoviti, št davek obračunati, kot je odvisna od države, kjer je politika.

Povratne informacije

Bomo skupaj z vami, dokler ne boste zadovoljni.smo iskreno upam, da lahko pustite nas Pozitivne Povratne informacije In 5 Zvezdicami , na katerega koli razloga ne boste zadovoljni z nakupom, prosimo, pišite nam prek (Moja Sporočila) ali (Vprašajte Prodajalca Vprašanja), Trgovine manager, pred odhodom iz nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da odpravite vse težave in zadovoljiti svoje potrebe.

Postavka Vrsta Nosilec(Podpora)
Material Aluminij Zlitine
Je Po Meri Da,
Velikost 20mmx20mmx14.5mm
Uporaba v-reža/T-reža za iztiskanje
Ime Izdelka Enotni L Univerzalni Nosilec
Številka Modela BR01-5-1
Blagovna Znamka VEČINA-ČLOVEK 3D
barve Jasno Anodiziranega

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni