Nadgradnjo Z Žico T238 Digitalni Sproži Enota V1.42 Z Pregreje Zaščite Za AIRSOFT In Gel Žogo Različica Menjalnik V2

Nov izdelek

€30.57

€76.43

-60 %

Na zalogi

Oznake:

itarget pro 9 mm, aeg airsoft, menjalnik v2, chrono trigger, menjalnik v3, ar15 sproži stražar, t238, airsoft m4, airsoft m4 sproži, menjalnik obratno

T238 Digitalni Sproži Enota V1.41 z Pregreje Zaščite za AIRSOFT in gel žogo različica Menjalnik V2

Značilnosti:

.Nizko napetost akumulatorja zaščito, privzeta nastavitev za 7,4 V baterijo.Zamenjati baterijo, se pri obravnavi 'pisk-pisk-pisk-pisk' 4-krat na nizki napetosti opozorilni zvok.

.Blok-up zaščito.Ko menjalnik Blok-up nastopi, sistem preneha delovati in oddaja podolgovata 'beep' zvok.Prosimo, preverite val polje takoj ga izklopite.

.Ta modul napaja majhen tok, tok tok skozi MOSFET neposredno na motor, ne z izvirno mehansko stikalo.Zaradi tega, MOSFET lahko zagotovijo višji tok motorja za povečanje stopnje požara in krajši odgovor časa.Zaradi trenutnega original stikalo je občutno zmanjšala, zato Stikalo spali, je preprečena.

.Ta modul je sposoben za povečanje stopnje požara, stabilnost single-shot in da baterije imajo večji trajnosti.

.Energijo, ki je podpora aktivna zavorna funkcija prihaja iz vztrajnosti motor, ustavi se bat, brez odlašanja.Učinek aktivnih zavor je pomemben na visok navor motorja.

.Je aktivna funkcija preprečuje, da bi nad-spin zobnikov, to rešiti vprašanje, ki je sam strel postane več strel pod visoko napetostjo.Medtem, pomlad je popolnoma sprosti v semi-auto model in delov menjalnika, niso pod sev, povečanje življenjskega cikla menjalnik in deli.

.Sistem vključuje več načina, ti načini se lahko izbere ogenj, izberite izmenjava.

.Privzeti položaj bata je nastavljiv v semi-auto model.Pre-cocking funkcijo lahko izvajanju, nič sproži zamudo.

.Nastavljiva stopnja ogenj, vrzel med dvema ločenima posnetkov je mogoče programirati, da bi dosegli nastavljiva stopnja ogenj.

.Ko DTU je pregrejejo, ko sprožilec je potegnil, motor bo dal pisk poziv, dokler se ta samodejno znova zažene po hlajenju.

Specifikacije:

.Barva: Kot Prikazano

.Material: 500 D Mat Cordura Tkanine

.Velikost izdelka: 4.5 x 3 x 1,4 cm

.Teža izdelka: 90 g

.Paket Dimenzije: 10 x 10 x 5 cm

.Package Teža: 100 g

.Pakiranja: Box

Pakiranje seznam

.1 x T238 Digitalni Sproži Enota V1.41

Številka Modela m3014490
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni