Poletne Majice Taktično Oblačila Moških Vojaško Taktično T Srajce Prikrivanje Boj Proti Tee Shirt Slogu Vojske Majica Dolg Rokav Tees

Nov izdelek

€15.01

€22.40

-32 %

Na zalogi

Oznake:

moške vojaške majica s kratkimi rokavi, mens taktično majica, neon lovska oblačila, brez rokavov taktično rokavi moški, vojaška oblačila majica, grandad ovratnik shirt, lovska oblačila hlače, militari majica s kratkimi rokavi, taktično telovnik srajco, vojska trdne bojne majica

Spoštovani kupec , dobrodošli v naši trgovini , obstajajo različne dobre izdelkov v naši trgovini , smo belive boste našli vaše všeč !če imate težave , prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate ,, bomo poskušali naši moči, da vam pomaga !Hvala !Najboljših želja za vas in vašo družino

Prosimo, upoštevajte : to je Azije velikost ,tis manjše kot v Evropi in zda velikost, grah bodite pozorni pri nakupu .

Pogoj : 100 % Čisto Nov

1. Sprejemamo Alipay.

2. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Če y ou imajo kakršne koli težave, o plačilu, prosimo, pošljite e-pošto na nas ali Orgon.si prositi za pomoč.Hvala, ker ste.

3. Če ne morete prevzem takoj, ko se dražba konča,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova plačilo.Prijazno svetovali, da bodite kmalu, tako da bomo lahko poskrbeli za pošiljke v najkrajšem možnem času.

1. Dostava po celem svetu(Razen v nekaterih državah).Običajno bo trajalo, 7-22 poslovanje, dnevi pridejo, (Sat. & Sun. & Praznik, so izključene.)

2. Če se odločite, hitre dostave, prosimo, izberite enostavno carinjenje express za vas.

3. Predmeti so na splošno se pošiljajo iz z 1-3 delovni dan po plačilu je bil izpraznjen (Sat. & Sun. & Praznik, so izključene.)

4. Davkov in dajatev, niso vključene v postavko cena dostava ali polnjenje.te stroške kupca odgovornost.

5. Če želite, da bi dobili proizvode hitreje, nudimo Express o FEDEX, EMS, DHL in UPS.Prosimo, kontaktirajte nas, da bi dobili najboljše cene Express.Hvala, ker ste.

6. Opomba: upamo, da prispe na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisna od logistike podjetje in lokalno vreme, carinski/dolžnosti, poštnina, upam, da si razumevanje.

7. Če še niste prejeli postavke v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo spremljali dostavo informacij in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank.

8. Prosimo, izpolnite skupaj prejemnik ime in naslov dostave & kontaktne informacije .

9. Nismo odgovorni za kakršno koli DDV, carine in davki, in uvozne dajatve, ki se odvija v Kupce državi.Teh davkov in dajatev, ki se razlikujejo glede na pravila različnih držav in morajo biti plačani izključno s strani kupca.Naša cena je brez vseh davkov in dajatev.

1. Če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo na naše stroške.

2. Prejeli izdelek v roku 7 dni, z veseljem vam bomo zamenjavo ali povračilo za vas, tako dolgo, kot vsi originalni embalaži in dodatke, ki so v prvotnem stanju.

3. Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, vas prosimo, da nas kontaktirate in potrudili se bomo, da rešitev tega problema.

4. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.

1. Če želite vračilo izdelka (- ov) za popravilo / zamenjavo / vračilo, vljudno prosim obrnite na našo customer service.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Če se vrne za kakovost izdelkov težave,vam bo povrnil celotno zmagovalno ponudbo znesek, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.lahko pa se odločijo za zamenjavo .

1. Povratna informacija je zelo pomembno,upamo, da se lahko obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije,tako da bomo lahko poskušali naše najboljše, da se boste zadovoljni.Negativne povratne ne more rešiti vse težave, če ne bomo konw zadeve

2. Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 točk DSR, smo se bodo zelo cenjeni.Na drugi strani,vaše povratne informacije se lahko uporabljajo kot nakupovanje-refere.

STIK Z NAMI

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dobrodošli pošlji sporočilo ali e-pošte za nas, kadar imate quetions.Mi bo odgovoril v roku 24 ur.

Hooded No
Postavka Vrsta Vrhnja Oblačila & TShirts
Vrsta Tkanine Broadcloth
Ovratnik O-Vratu
Oblačila Prikrivanje Oblačila
Slog Evropski in Ameriški Stil
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Vzorec Tipa Tiskanje
Poreklo CN(Izvora)
Rokav Slog Dolg Rokav
Vrhovi Tip Tees
Mens Majice Vojske, Vojaške Taktike, TShirts
Spol Mens TShirts
Material Poliester

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni