SUV popoln komplet za Kritje Vode, ki so dokaz Sonce, Sneg, Prah, Dež Odporna Zaščita Velikost XL

Nov izdelek

€23.17

€24.65

-6 %

Na zalogi

Oznake:

5 xl ženske, pokrov vetrobransko steklo, pokrov suv, poln tovornjak pokrov, avto kritje zunanjost, whehell zaščito sneg, avto kritje za, avto sneg, gizmo gremlin, kritje za toyota hitenja

Visoko kakovostni Avtomobilski Pokrov sta izdelana iz vrhunskih non-woven polipropilen, ki lahko zaščito vašega avtomobila pred vremenskimi vplivi, industrijskega onesnaževanja, drevo sap in iztrebki ptic.To je močan, trajne in vodotesen, ga uporablja zračen material, ki se priporoča za svetlobo UV pogoji.

Specifikacije: SKU: A023-02-XL Pogoj: 100% Čisto Nov Nepremočljiva polno avto pokriva Material : Ne Tkano Polipropilen Tkanina Barva: Siva (Kot pic) Teža: 0.81 KG Velikost: XL [Primerni za Avto, Velikost: 196"L x 80"W x 56"H / 500 x 200 x 143cm (pribl.) ]

Značilnosti: Vodo nepropustno obdelano tkanino.Trajno Monolayer sešijejo gradnje.Vrhunsko zaščito pred soncem in dežjem.Vodo nepropustno dihanje tkanine ne bo gnilobe ali plesni.Svetloba-teže materiala, ki omogoča hiter in enostaven 1 oseba namestitev.Priročno zadrgo vrečko za shranjevanje.Kul temperatura v notranjosti avtomobila, zmanjšanje škode za naprave, ki povzročajo visoke temperature.Dobra zaščita pred vetrom z prah, pesek in drugi onesnaževanja.Zaščita pred metež.Zmanjšali škodo, ki iz snega, ledu in prihranite čas za odstranitev.

Paket je vključeno:

1x Avto Pokrov

Če imate težave s to težavo, se nemudoma Obrnite na Nas !Ni vam zadovoljstvo element kakovosti Element, ki niso primerne za vaš motocikel kot nalašč Element lahko ne dosežejo vaših pričakovanj element arriver razdelimo ne prejmete element Parceli Izgubil Prejeli napačen element Prosim, ne skrbi !!!Smo pošteni trgovci ,si bomo prizadevali, da odpravite vse težave, dokler ne boste zadovoljni.

DOSTAVA

1. Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni z USPS Letalom Parceli ,UPS ,DHL,TNT,EMS ,CESTNINA .Bomo ladja element, ki preko različnih dostava metoda, s zneska naročila in da težo .Drugače pa imajo različne stroške dostave.

2. Če izberete express način dostave, Prosimo, ponujajo nam vašo telefonsko številko, ali bo vaše naročilo zamuja, saj kurir bo potrebno za dostavo.

3 čas Dostave je odvisen od destinacije in ladijski promet način, da se odločite, vplivajo tudi po meri, obračunov in drugih dejavnikov.

Vljudno prosim preverite čas dostave in omogočilo dovolj časa za dostavo.Vsak problem za dostavo, vas prosimo, prosimo, obrnite na nas najprej, preden odprete ohišje ali pusti slabe povratne informacije.Prepričani smo, da lahko delo, ki ga skupaj, da bi poslu najboljši.Hvala!Tukaj je dostava podrobnosti:

US $ 14.99 /kos US $ 13.99 /kos US $ 13.99 /kos US $ 23.99 /kos US $ 19.80 /kos US $ 18.99 /kos US $ 6.99 /kos

Element Teža 0.71kg
Posebne Funkcije zaščita
Avto Bi SUV Univerzalni
Postavka Dolžina 5cm
Element Širina 20cm
Leto 2000-2014
Postavka Vrsta Avto Zajema
Postavka Višina 14.3cm
Vrsta Materiala Polipropilen Tkanine
Blagovna Znamka Gremlins
Primerni za vse modele Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni