Drenažna Posoda Za Stojalo, Kuhinjske Posode Za Shranjevanje Rack, Gospodinjski Posoda Za Stojalo, Stojalo Rok Skladiščenje Jed Rack, Tekel Distribucije 1 Kni

Nov izdelek

€36.06

€63.27

-43 %

Na zalogi

Oznake:

za mikrovalovna pečica polica, bron etagere, kuhinja orgle, kotu jed za lase, kuhinja storag, stojala organizator, zložljivo stojalo, jed drainer s pokrovom, ika shranjevanje, jed drainer

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

Praktična in funkcionalna pomivalni stroj.Plastično črno možganov odbor ukrepi 41.94 x 31.12 x 2.08 cm, in jed možganov rack lahko podaljša za števce.

Snemljiv jedilni pribor, stojala, da je težko organizirati jedilni pribor in 4 gume zaščitne prevleke za preprečitev prask.To aluminija kuhinja sušenje stojalo se uporablja za jedilni pribor, krožniki, in stekla za izpolnjevanje compactness na stojalo.

Premium aluminija pomivalni stroj rack Izdelana iz lahkih materialov, to rje dokaz korito sušenje rack je okrašena z odlično odpornost proti koroziji, da bo vaša kuhinja čistejši in urejeno, in nikoli ne rje!

Razkošno in edinstveno rose zlata pomivalni stroj rose pozlačeno pomivalni stroj ima razkošno in plemenit videz in prinaša plemenito dotik za jedilni pribor stojalo.

Uporabite krožniki in pribor za vstop v okolje.

Barva: Črna in Zlata

Material: aluminij

Opomba: barva nož in vilice pokal bo tekla, prosimo za razumevanje.

Vsebina Paketa:

1 * Jed Rack

1 * Nož in Vilice Pokal

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni