PAJ7620U2 cbz senzor 9 vrst cbz gesto kompletu senzor

Nov izdelek

€10.43

Na zalogi

Oznake:

paj7620 priznanje, lux z val, 3 z val, usb dc 06, gesta senzor apds9930, neo z val, zaprtje val, gy paj7620u2 gesto, z shadow val, usb dc 1 ft

izdelek

Količina

0.96 Palčni OLED

1

Nano razvoj odbor

1

PAJ7620U2 cbz modul

1

Breadboard dupont žice

1 veliko

Breadboard

2

MiniUSB žice

1

3 mm LED (rdeča、zelena、rumena)

1

Odpornost (10 KΩ)

2

Prosim, pustite sporočilo, storitev za stranke po plačilu in napišite vaše e-pošte, tako da vam bomo lahko poslali ustrezne informacije v najkrajšem možnem času.

Spoštovani kupec:

Če izberete "gospodarski" način prevoza, nato pa v vrhunec sezone za logistiko, bodo nekatere države odlašanja sprejema paketov za nekaj časa.Če ne morete sprejeti zamude, potem prosimo, izberite letalom, hitrejši transport in zaščito.

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne uarantee čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka rtrobot

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni