20Pcs Slatwall Kljuke Trgovina na Drobno z Kavljem Zaslon Kljuke Popolnoma Plošča Zaslon Kljuke za Vaš Prostor Garaža Trgovina na Drobno

Nov izdelek

€5.79

€9.97

-41 %

Na zalogi

Oznake:

pametno stikalo timer, lepilo steni visi kavelj, fish hook, amazfit gtr, agent provocateur bikini, kavelj železa steno, režijske garažo za shranjevanje kljuke, ohišje za iphone 7 kako train your dragon, prikaz kavelj, letev

20Pcs Trajne Zaslon Gridwall Kljuke za Garažo Trgovina na Drobno Doma

Opis

Naše Slatwall plošča zaslon kavelj je idealen za vaš trgovini zaslonu ali na domačo uporabo!Izdelan iz žice, ti zaslon kljuke se v osnovi zasnovan za majhne pakiranega blaga, ali lahke predmete.Svoje backplate konfiguracija omogoča tudi kljuko, da se prilega vse normalno slatwall z ali brez dodatnih vložkov.

Značilnosti

- Barva: Srebrna.

- Material: Železo.

- Velikost: 10 x 5 x 2 cm.

- POSLOVNI RAZRED - Teh plošča zaslon kljuke so zelo trpežne.Zaslon kljuke so zelo stabilni, zaradi česar so kot nalašč, da imajo vse na drobno in gospodinjske potrebe, ki jih morda imate.

- DELUXE KAVELJ - Teh plošča zaslon kljuke omogoča visi vse svoje predmete lepo in z zaupanjem.V slatwall plošča zaslon kljuke so stilsko, medtem ko še vedno ohranja praktičnost.

- ZA SLATWALL - Ti deluxe zaslon kljuke so lahko uporablja na slatwall.So enostavno skladiščiti, ko ni v uporabi.Tudi, kavlji so neverjetno enostavno, da visi na vaši slatwall.

- ENOSTAVEN ZA UPORABO - Teh prikazati kljuke so izdelane pokazati in imajo različne vrste maloprodajnih izdelkov.Enostaven za uporabo, vstavite kavelj na slatwall plošči.Na splošno, ta plošča zaslon kljuke so idealne za trgovino, ampak tudi super za doma uporabe.

20 x Slatwall Kljuke

Št. Trnka 1
Poreklo CN(Izvora)
Material Železo
Blagovna Znamka OUNONA

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni