Lajšanje Bolečin Masažno Blazino Vratu In Ramen Glajenje Vratu Vratu Podporo Blazino

Nov izdelek

€3.03

€3.69

-17 %

Na zalogi

Oznake:

za vleko vratu, visoko blazino, cervic, metulj vratu vzglavnik, vratu podporo, pravilno vratu, materničnega vratu retractor, vratu blazino spanja, vratu ortopedski vzglavnik, vzglavnik silk

Opis:

Funkcija:

Vratu in Ramen Glajenje

Varno in učinkovito lajšanje bolečine in pritisk v vratu in ramenih, z Vratu in Ramen za Glajenje.Podpiranje glave in vratu, z mehko peno ubla, glajenje zagotavlja nežen oprijem, da se raztezajo in se sprostite vrat, ki spodbujajo pravilno hrbtenice poravnavo za lajšanje napetosti, glavobolov, oči seva, TMJ, kronične bolečine v vratu in več.Kompakten in lahek, za glajenje ima tudi pralni stroj zadrgo pokrov za zaščito pene.

Raztezajo in se Sprostite Ramena in Vrat:

Zagotavlja ergonomsko podporo glave in vratu, Vratu in Ramen glajenje razbremeni napetosti in stresa v vratu in mišice ramen.Edinstven design, odri in glavo in vrat, da se ublaži bolečine v vratu, in tlaka, bulging diski, ščepec živce, TMJ in boleče mišice.

Ergonomska Oblika:

Varno podporo vratu in glave, glajenje spodbuja pravilno vratne hrbtenice poravnavo z nežen oprijem za učinkovito lajšanje kronične bolečine v vratu in tlaku, ki je posledica slouched držo.Open design, udobno zibke vodje vseh oblik in velikosti.

Premium Pene Linijskih:

Udobno cradling glave in vratu, glajenje je prevlečena z edinstveno teksturiranih, visoko gostoto pene, ki blazine in podpira ne poravnavanje.Mehko odstranljiv pokrov, izdelani z dihanje mešanica za dodatno udobje, ščiti pene in je pralni stroj za dodatno udobje.

Vsestranski in Kompakten:

Lahke in trpežne, vratu glajenje osnova je kompaktna za enostavno shranjevanje in potovanje.Udobno uporabo doma, v pisarni ali na poti.Vratu podporo lahko uporabi, ko leži na trdo površino, medtem ko sedi na stolu ali na potovanju z avtomobilom ali letalom.

Specifikacije:

UČINKOVITO RAZTEZANJE IN SPROSTITEV: Zagotavlja ergonomsko podporo glave in vratu, Vratu in Ramen glajenje razbremeni napetosti in stresa v vratu in mišice ramen.Edinstven design, odri in glavo in vrat, da se ublaži bolečine v vratu, in tlaka, bulging diski, ščepec živce, TMJ in boleče mišice.

ERGONOMSKA OBLIKA: Varno podporo vratu in glave, glajenje spodbuja pravilno vratne hrbtenice poravnavo z nežen oprijem za učinkovito lajšanje kronične bolečine v vratu in tlaku, ki je posledica slouched držo.Open design, udobno zibke vodje vseh oblik in velikosti.

PREMIUM PENO, PODLOGA: Udobno cradling glave in vratu, glajenje je prevlečena z edinstveno teksturiranih, visoko gostoto pene, ki blazine in podpira ne poravnavanje.Mehko odstranljiv pokrov, izdelani z dihanje mešanica za dodatno udobje, ščiti pene in je pralni stroj za dodatno udobje.

VSESTRANSKI IN KOMPAKTEN: Lahke in trpežne, vratu glajenje osnova je kompaktna za enostavno shranjevanje in potovanje.Udobno uporabo doma, v pisarni ali na poti.Vratu podporo lahko uporabi, ko leži na trdo površino, medtem ko sedi na stolu ali na potovanju z avtomobilom ali letalom.

Paket Je Vključeno:

1X Blazino Vratu Podporo Blazino

Opombe:

Kako kombinaciji naročila

Če želite, da različne predmete skupaj v moji trgovini .

Izberite, kaj želite , in kliknite "v košarico" in ne "Kupi zdaj" .

Gremo naprej na naslednji element , kliknite "v košarico" še enkrat.Hranite tem do vseh elementov, ki so v "Košarico" .

Kliknite na "Košarica" , ki je v zgornjem desnem kotu spletne , lahko enkratno plačilo za vse elemente.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje, prosimo, dovolite 1-3cm napaka, zaradi ročnega merjenja.

Prosim, pusti sporočilo, preden daš slabo mnenje, če se izdelki imajo nekaj težav.

Hvala za vaše razumevanje

Uporaba Sedež
Poreklo CN(Izvora)
Polnjenje Bombaž
Unpick in Pranje Odstranljive in Pralne
Funkcija Pomnilnik
Številka Modela Blazine Pokrov
Starostna Skupina Odrasli
Vzorec Tipa Risanka
Vrsta Cusion
Tehnika Tkanine
Material Drugo
vzorec TISKANE
Slog Ameriški Stil
Oblika Kvadratni

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni