Zaslon Brezžična Normali Sveti Programabilni Sporočilo Polnjenje Zvok Aktivno Utripa Sijaj Maske Za Obraz Led Masko

Nov izdelek

€21.37

Na zalogi

Oznake:

led glasba masko zvok, krog žar svetlobe, model ladje, bluetooth masko, noč masko zvok, obleko, masko žareče, obliži led zvok, clipper riwa, obraz maske sijaj, sijaj masko

Zaslon Brezžična Normali Sveti Programabilni Sporočilo Polnjenje Zvok Aktivno Utripajoča Luč Maske Za Obraz Led Masko

DIY Utripajoče sporočilo, Uporabite aplikacijo nadzorovanih prilagojeno sporočilo whateve želite.Zelo kul in privlačna, ko je ta nosil LED masko, kar si zvezda v stranki.

Polnilna & Wireless - LED baterija je skrit v notranjosti krmilnik.Napolnite to masko za USB kabel, ne več dodatki, ni treba AA baterije .Polno polnjenje traja 2 uri, svetlobna masko lahko neprekinjeno delo 6-8 ur .

Safe & Dihanje - To najnovejšo nadgradnjo LED maska je narejena iz bombaža, materiala, dihanje , mehko in udobno, ne toplote, brez sevanja, zelo varno.FCC, CE, RoHS Certificirani.

Ime izdelka

pustne maske

Material

Bombaž

Vir svetlobe

4 barve zamenljivih vir svetlobe

Barva izdelka

Črna

Baterija

450mAh

USB polnilne

da,

Uporaba

Festival,Karneval,Masquerades,Stranka dogodek,nočni klub,Promocijo darilo

3.Izdelek prihaja z prah-dokazilo vrečko za shranjevanje in USB kabel za polnjenje, ki omogoča masko bolj priročno za izvajanje.

4.Ta vlakna, optični masko dobro idealen za Božič, noč Čarovnic, Noša Stranke, Masquerades, Mardi Gras, Rave Festivali, Carnivals, party dogodka, in še več.Uporablja se lahko tudi za varnost opozorilo, in druge smešno priložnostih v temi.

5. Čiščenje in Vzdrževanje: lahko čiščenje z mokro brisačo (Prosim, ne gnetemo in twist ).Hranite baterijo proč od vode.Ročno pranje SAMO, visi suho v prezračevanem mestu, prosimo, ne uporabljajte za lase ali železa.

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka riwa

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni