SEXYWG Taktično Pasu Pasu Podporo Trener Hujšanje Telesa Oblikovalec za Moške Neoprenske Savna Shapewear Pasu Cincher Korzet Športnih Vrh

Nov izdelek

€8.21

€12.63

-34 %

Na zalogi

Oznake:

mens shapewear hlačke, neopren človek, pro telovadnice pasu, pas ženske, taktične vojaške naramnice, pas vojne, moški držo, Moški hujšanje pasu, vrh prodajo izdelka pes, pas rejec zanke

naša trgovina podpira DROPSHIPPING in DEBELO, storitve

Ni na računu ,blagovne znamke ,promocijski material v paketu

Celotno vračilo ali poslati za problem, da

SEXYWG Taktično Pasu Pasu Podporo Trener Hujšanje Telesa Oblikovalec za Moške Neoprenske Savna Shapewear Pasu Cincher Korzet Športnih Vrh

1.Nova posebna zasnova da telovnik, bolj prilagodljiv in pas pasu več lepljiv.Vam odlično prilegajo .Waist Trimmer + Pas trener.MATERIAL: 80%neoprenske latex+20%najlon,udobno in ponuja veliko zmogljivost na opeklina vaš maščobe.

2. ZNOJ 3 KRAT VEČ, KOT PONAVADI: Pomaga odpraviti toksine, hitro in porabo kalorij, izgorevanje proces in vodenje vaše mišice toplo in podprte, ki preprečujejo po treningu utrujenost in poškodbe. 2 mm enotni-plast neoprenske tkanine kompresijsko oblačilo.Lahka teža & Visoko kakovostne neoprenske gume.Notranje žep vas naredi bolj priročno dal vse majhne stvari.

3. 2 Straneh s Potegom Traku :Podjetje nadzor s potegom traku v 2 straneh, in sem lahko poveča trebuh compressiong in lahko prilagodite prosto .Ta enostaven za uporabo waist trimmer oblije vaš želodec in ohranja močan stres v vašem trebuhu področju, povečanje vaše stiskanje, medtem ko ga nosite .

4. UDOBJE, PODPORO, LAJŠANJE BOLEČIN: NINGMI pasu trat so narejene iz udobna lahka-teža materialov, ki bodo skladni z vami, medtem ko podpira vaš trebuhu in nižje nazaj/ledvene mišice, izboljša držo in ustvarjanje terapevtske toplote, ki blaži manjše bolečine. 1 Kos iz Lateksa, Neoprena pasu Pasu ( s Potegom Traku ).Če imate kakršne koli zahteve ,kot so barve ali velikosti težave ,se najprej obrnite na nas ,si bomo prizadevali, da vas sprejme ,hvala !!!

VELIKOST GRAFIKONA

Velikost

Primerni za ramensko linijo

Če Je Višina Sprednje Stranice

Nazaj Višina

palčni

cm

palčni

cm

palčni

cm

XS

26.8-28.3

68-72

11.0

28

9.8

25

S

Širokopasovnih 28,7-30.3

73-77

11.0

28

9.8

Dvajset pet

M

30.7-32.3

78-82

11.0

28

9.8

25

L

Za 32,7-34.3

83-87

11.0

28

9.8

25

XL

34.6-36.2

88-92

11.0

28

9.8

25

XXL

36.6-38.2

93-97

11.0

28

9.8

25

če ste v med velikostjo ,jaz priporočam velikosti za vas , hvala !

Opomba : Ročno merjenje bo ima 2-3cm v razliko , in 1 inch = 2.54 cm .

1. C an vam padec ladijskega prometa?

mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas.Vendar pa je treba pustite nas upoštevajte, da Prosim, ne vključujejo prejemke.To je za Padec Ladijskega prometa!in potem bomo v skladu z vašo zahtevo za pošiljanje paketov.

2. Kako lahko sledenje moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en ( Kopirati brskalnika, da odprete ).

3. Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se najprej obrnite na nas ,potem smo vam lahko pomagajo razširiti.Tako vaš paket zaščiten z Orgon.si

1.Sprejemamo Paypal, Depozitni, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney, bančno nakazilo, kreditne kartice in vse lahko plačate na Orgon.si.

2.Depozitni je najboljši varno plačilo za vas.

3.To je plačilo center za pomoč : http://help.Orgon.si/categories_Payment.html.(Kopirati brskalnika, da odprete)

4.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

1.Mi bomo poslali postavke v 3-5 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

2.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar, kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

3.Izdelki so poslane za Orgon.si Standardne Dostave, Kitajska Post Registriranih Air Mail, ePacket, doseže večina držav v 15 do 35 poslovanje dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 60 delovnih dneh.

4.Če želite, da se predmet hitreje, se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine: DHL, EMS, Fedex.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

Vljudno obvestilo: Zaradi customes in vreme, morda včasih bo zamuda nekaj časa, vendar bomo podaljša dobavni čas za vas, zato vas prosimo, počakajte nekaj časa potrpežljivo.

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Pas Trener Kraj Izvora Shenzhen,Kitajska(Celinska),100% nov prihod,visoka kakovost,super stretchy
pas trener Materiala Najlon 20%+80%Neoprenske iz Lateksa,mehko dihanje visoko elastična trajne termo
pas trener Funkcija VROČE SPA,Savna Znoj,hujšanje,trebuh pas trener,hujšanje,kurjenje maščob
Pas Trener Elementa Tip Oblačila & Dodatki-moška Oblačila-spodnje Perilo-Oblikovalci
Blagovna Znamka SEXYWG
Pas trener funkcija nastavljiv kavljem & oko, zaprtje,4 jekla kosti,vleče trak,pismo, tiskanje
Velikost Pasu trener S,M,L,XL,2XL,3XL Šport Teče Telo Oblikovalec Savna Vroč Znoj pasu Pasu
Material Najlon 20%+80%Neoprenske Iz Lateksa
Številka Modela SG@SF083/SF060
pas trener primerna za Priložnosti moški vadbo, fitnes, joga, ples, kolesarjenje, tek telovadba, tek šport
Pas trener Številka Modela Moški slim Body Shaper Nastavljiv Vroče Toplotne pasu Pasu SF078
Ljudje, Ki Se Uporablja Za odrasle
Pas trener Primerni za Skupine moški moški moški fant Športno Vadbo Body Shaper Trebuh Korzet Slim shapewear
Pas trener Ime človek Hujšanje Šport Nastavljiv kavljem Pullin Trak Trdno nadzor Trak

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni