Masaža Roller Držijo Mišice Telesa, Masažo Se Sprostite Orodje Mišice Valj Palice Z 5 Točk Klasast Žogo, Sprostitev Bolečine Nog ,Vratu & Nazaj

Nov izdelek

€16.26

€18.07

-10 %

Na zalogi

Oznake:

pena roll, pluta vino, balet praksi tutu, big joga mat, preprogo, massag roller, joga mat, talna obloga, ženske ab roller, krzno žogo joga

Ciljne točke pritiska, poveča prekrvavitev in lajša boleče mišice s priročen ročni Pritisk Točke Massager.V Massager vam omogoča, da spodbujajo tkiva in pospešujejo pretok krvi skozi utrujen, hladne mišice.Posebej gomoljev poglobiti masaža in pomoč stiskanje in raztezanje mišic, zaradi česar je zelo učinkovito pri zdravljenju bolečine v mišicah in sprožijo točk na hladne mišice.Ročaji so ergonomsko ročaj za dodatno udobje in nadzor.Ko vaša teleta dobil tesen po tem, ko teče,stojijo ali sedijo za dolgo časa, delo,trkanja na tri neodvisne masažne kroglice, ki pomagajo priti ven vozlov, enostavnost stran stres in povrnitev zdravja utrujene in boleče mišice.Vse izčrpanosti bo odvzeta, ki ga! Ta priročen ročni masaža palico je lahek, zaradi česar je enostavno vzeti na cesti z vami.Valj lahko fit v vašem opravlja-na vrečko, Ko jih potrebujete, da gredo v telovadnici ali greš ven, na potovanja - Multi funkcionalne: Ta mišična masaža palico je zasnovan za roke, noge, stegna, kolk, pas, trebuh, da se boste počutili in videti bolje.

- Multi namen: Lahko se uporablja kot celulit peskanje in bolečine, boleče, bolečine, in vozlov razbremenilna.Super za pred treningom, da se ogreje mišice, povečajo promet. - Enostaven za uporabo: Navodila, vključena.Uporabite najmanj enkrat dnevno suho ali mokro z anti celulit losjon ali masažno olje ali lajšanje bolečin krema za obdobje 5 ali 10 minut na ciljno področju kožo.Trak trdno v vaše udobje ravni. - Velika in intenzivno gumbi : Velikih in intenzivnih gumbi vam z globoko masažo tkiva. - Kako deluje: Naši edinstven design deluje globoko kot maščobe in celulita, peskanje.Deluje hitro, za razbitje maščobnih celic, ki nastanejo v gladko kožo in zdravo telo.T njegova je poceni in učinkovit način za zdravljenje celulita

Postavka Vrsta: Masaža Za Sprostitev

Package teža: 0.36 kg

Paket Velikost ( L x W x H ): 52.00 x 6.00 x 6.00 cm / 20.5 x 2.36 x 2.36 cm

Package Vsebina: 1 x Masaža Roller

1), lahko bi plačilo preko zgoraj navedenih metod.Plačilo mora biti izvedeno v roku 3 dni.

2)Orgon.si bo preverila vaše plačilo v roku 24 ur.Ko plačilo končana , bomo obdelali naročilo, ko jih je preveriti.

3)Če vaše naročilo zaprt, kot je varnost razlog, lahko vloži zahtevek za Orgon.si za plačilo potrditev po e-pošti.

4)nadomestilo zaradi preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in traja 7-10 dni, da dosežejo svoj račun.

(1)Dostava Po Celem Svetu.(Razen nekaterih državah in APO/FPO)

(2)Nalogi, obdelani pravočasno plačilo po preverjanju.

(3)Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

(4)Prosimo, da poskrbite, da vaše ime in priimek, naslov, poštna koda pravilna.

(5)slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

(6)Storitve tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.

(7)Tranzitni časi se lahko razlikujejo.Posebnost v času turistične sezone.

(8)Če je niste dobili vaše naročilo po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1.Priporočamo, da se obrnete z nami v 7 delovnih dni in imate 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.

2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in moraš, da nam s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3.Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek (brez poštnine ceno), po prejemu predmet v svoje prvotno stanje, ko oba, kupec in prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Bomo šli skozi naše povratne informacije, datoteke v rednem roku, in bo pustil pozitivne povratne informacije za vse naše vrste strank.Če ste zadovoljni z nakupi, tukaj, 5 zvezd ocena pozitivnih cenjeno.In če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s katero koli transakcijo, vas prosimo, da stik z nami, preden pustite vse povratne informacije.Hvala, ker ste.

Poreklo CN(Izvora)
Material PP+PVC
Dolžina 20.5in
Številka Modela MassageRoller5
Tpye Masaža Žogo Držijo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni