PU Usnje Avto Vrečko za Shranjevanje Organizator Pregrade Backseat Imetnik Večfunkcijsko Samodejno Nalaganje Posode Tidying

Nov izdelek

€8.81

€12.08

-27 %

Na zalogi

Oznake:

avto sedež organizira, avto nosilec sedeža, mala zadnji sedež organizatorja, vrečko imetnika, 1 din žep, avto pripomočki, dokument, torba za avto, večfunkcijsko orodje, pes autobox

funkcija

1. Dodatnega prostora in prostora za shranjevanje, in ga v celoti zajema prostor med prvih dveh sedežev in se uporablja kot dodaten prostor za shranjevanje.Glede na različne prostore med voznika in potniških sedežev različnih modelov, se lahko raztegnejo in se odlično prilegajo.

2. Odebeljena najlon je zelo prilagodljiv.Uporablja se lahko tudi kot posebna ovira, da se prepreči vaše hišne ljubljenčke iz moten med vožnjo.

3. Zagotavlja priročen način za potovanje brez odstranjevanje oči, zato da se pomaga, da zmanjšanje in preprečevanje motenj med vožnjo.Ni potrebe, da bi neprijetno denarnice pod noge.

4. Standard je izdelan iz visoko kakovostnega najlona, prožna in lahka teža materialov.To je izdelana iz močnega, trajna in nepremočljiva visokega usnja.Tako notranjih modelov so čist, enostaven za uporabo in ne zavzamejo prostora v zadnjem delu potniškega sedeža.Namestitev je zelo enostavna in preprosta, brez vrtanja ali lepljenje.Pokrov konzole armrest polje z dvema nastavljiv zgoraj in ena spodaj zložljive vrvi, ki so dovolj dolgo, da traja manj kot minuto.

opomba

Najbolj so združljive s sprednje odpiranje armrest škatle.Nekatere avto konzole niso primerni za ta izdelek, tako kot stransko odpiranje armrest škatle, armless škatle, dvojno odpiranje armrest škatle in šport armrest škatle.

Vrsta Materiala PU usnje
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Sedež Crevice Škatla Za Shranjevanje / Vrečko
Funkcija torbici imetnika
Blagovna Znamka SRIMXS

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni