Les Veje Dekor Lovilec Sanj, Veje, Vejice Dekor Kraljica Okraski Stranka DIY Steni Visi Dodatki

Nov izdelek

€3.53

€4.10

-13 %

Na zalogi

Oznake:

umetne vejice, krog železa visi planter, nordijska samorog dream catcher, diy lovilec sanj, komplet, leaf lesa, oznako dream catcher, dekor vejice, locor, noge garland lesa, scandi

Les Veje Dekor Lovilec Sanj, Veje, Vejice Dekor Kraljica Okraski Stranka DIY Steni Visi Dodatki

Material: les

Barva: les barva

Količina: 2 kosa

Velikost: debelina 8 MM~20 MM ali tako

Dolžina: 24 cm ali tako

Uporabe: uporablja se kot glavni material dream catcher

Debelina izdelka ne more biti določen, in naravne prtljažnik lahko nekaj razpok.

Prednosti: Les ni enostavno deformirana, veliko bolje kot plastika.

Prosimo, upoštevajte,: Ker je naravno, ni se bodo manjših dimenzij napake in različnih prikaže bo barvne napake.

O nas:

1. Vrh kakovosti, konkurenčne cene, hitra dostava ,padec ladijskega prometa, ki so na voljo, najboljši in pravočasna storitev 100% zadovoljstvo;

2. Lahko debelo naše kamnov za nadaljnjo prodajo, mi lahko ladja vaše imenuje naslov;

3. Sodelovanje je pozdravil če imate osebne spletne strani ali trgovine.

4. Vsa vprašanja, vas prosimo, da stik z mano pravočasno, se bomo odgovoriti v roku 12 ur, razen ob koncu tedna;

5. Dobrodošli k nakupu izdelkov na moji spletni strani sem zelo vesel, da po svojih najboljših močeh, za vas z najboljšimi kakovost in najboljše storitve.

Smo podjetje, ki se je v Južni Kitajski, smo naše lastne blagovne znamke.Jaz sem operator za več let, sem seznanjen z nekaj različnih e-commerce platform, sem blogger v amaterski.Če imate vprašanja, dobrodošli v stik z mano, če sem lahko ponudi pomoč ali predloge.

Način dostave:

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Najbolj dostava načine, ki jih uporabljamo: China Post Zraka 15-35 dni; E-pošta 7-15days; EMS 8-13 dni; DHL 5-8 dni;

Napovedi:

Trudimo se, da bi služil našim vsako stranko najboljše, kar smo lahko .Povrnili vam bomo vam za izdelke vrnejo v roku 7 dni od vas prejemajo iz kakršnega koli razloga.Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.Na prejemanje elementov, povrnili vam bomo takoj.

Garancija In Vzdrževanje:

Nudimo 1 mesec zamenjava in 6 mesecev vzdrževanje garancije.Elemente lahko nadomesti v prvem mesecu ali ohraniti za prvo polovico leta.Kupci, ki so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije predmetov. (V večini primerov bo kupcu le, da se vrnete problem komponente namesto celotnega paketa.).Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili smo se vrnili naslov in napišite na dostavo podrobnosti stanja.Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Garancija:

Zavzemamo se za zagotavljanje najvišje kakovosti izdelkov, hitra Dostava in kakovost storitev za stranke.Če obstaja kakršen koli druge težave, vas prosimo, da nas kontaktirate!Vam bomo odgovorili asap!Trudimo se, da bi služil našim vsako stranko najboljše, kar smo lahko.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našimi predmete in storitve, smo vam želim, da bi lahko pustila pozitivne povratne informacije za nas, po tem, ko ste prejeli blago.Tudi vaše povratne informacije bodo help druge stranke, ki se trudijo, da bi našli tisto, kar jih potrebuje.Cenimo vaš pomaga do drugih ljudi.

Dolžina About 24cm
Tema ljudje
Širina About 8-20mm
Količina 2 kosa
Slog Pastorala
Material Les

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni