Vintage Kratek Rokav Čoln Izrez Morska Deklica Večerno Obleko 2017 Off Ramo Split Spredaj Meri Prom Oblačenja Nov Prihod

Nov izdelek

€82.21

Na zalogi

Oznake:

preprost boho nicklace, šport superman čevlji, nalepke kxf 450 2009, šport shose lin ning, steelserie qck težka, nalepke kraft zajec, ultra tanek xs tkanine, preprost zagon vezja, steelo roba oblačila

1.Model je Meritve

2.Merjenje Vodnik

Odlično prilegajoče obleko se začne z odlično meritve.Pred naročilom meri obleko iz DHgate.com smo močno spodbudo za iskanje strokovne lokalni meri, ki vam lahko pomaga meriti natančno.Tukaj vam bomo pokazali, katere meritve so potrebne in kako pravilno izkoristiti.Opozorilo: merjenje sami doma je težavnejša kot si mislite!Za najboljše rezultate vedno imeli vaš meritve, ki jih sprejme strokovni lokalni meri.

Vse naše obleke lahko caustom narejen, tako da, če želite uporabljati svoj pravi meritve,Prosimo, da sledite

merjenje navodila spodaj, in izmerite sami in previdno.Velikost enota: cm ali palec 1.Celotno Bankrot = ? 2.Pas = ? 3.Boki = ? 4.zgornji bankrot = ? 5.pod prsi = ? 6.Nastavek za Nastavek = ? 7.Z ramo ob rami = ? 8.Dolžina ramen, prsi = ? 9.Spredaj Dolžina Ramenski Pas = ? 10.Zunanji Nogo = (od pasu do tal s svojimi čevlji na) 11.Višina = (z vrha?na tleh brez čevljev) 12.Obleko color = ?

Obvestilo Preberite To Pred Nakupom

1. Ponudba ni vključno z vsemi dodatki, kot so tančico, petticoat, rokavice, itd brez posebnega obvestila, če želite kupiti nekaj dodatki, vljudno prosim pišite nam, če vas kraj orde

2. Izberite standardne velikosti, vljudno prosim, navedite, ZDA, združeno KRALJESTVO in Evropo Size standard jasno.Če je vaša velikost grafikona je drugače kot pri nas, pls potrditi vašo velikost glede na našo velikost grafikona(ni tvoj), ko oddate naročilo.

3. Da bi custom made velikosti, če ne veste, kako meriti sami točno, prosim, tailor, da vam pomaga, da ukrep, ki ga skrbno po naših ukrep vodnik in velikost grafikona na seznam, preden vaše naročilo.Če želite spremeniti velikost ali barvo po vašem vrstnem redu, pls nas kontaktirajte v roku 48 ur.Obleka ne morete spremeniti vse več ko zmanjšati ali lahko dodatno plačati za spremembo, če res potrebujete spremembo.

4. Kot za barvo, če vas skrbi barva zelo veliko, pls potrditi barvo, ki jo želite z nami, ko oddate naročilo(lahko dodate pripombo, da nas v vrstnem redu).Če ne, vam bo obleka glede na barvo, ki jo izberete v barvni prostor na Dhgate.Še posebej za barvo družico obleke, pls, upoštevajte, da lahko obstajajo tudi malo barvne razlike, če vam ni nakup enako družico obleke hkrati.Becasue je lahko barva razlika v različnih serijah tkanine.

5. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

6. Zaradi pravočasne dobave, ki je zelo cenjen z vašo vrsto navedbo datuma vaš poročni ali stranka v stolpcu "red opombe" ko boste postopek naročila check out.Mi lahko hitenja obleko za vas z rush takse, če res potrebujete obleko nujno.

Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se boste morali obrniti nam v roku 7 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na DHgate.com kot so PayPal, kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih DHgate, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim

1 .Trudimo se, da bi vaš spletni nakup kot prijetno, kot je mogoče, če imate kakršne koli pomisleke

prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, kot smo resnično želite, vsaka stranka, da je zadovoljen kupec!

2 .Bilo bi zelo cenjeno, če bi lahko pustite nas pozitivne povratne informacije,

ki bo velika spodbuda za nas!!

Izrez Čoln Vratu
Vrsta Tkanine Saten
Silhueta Trobenta / Morska Deklica
Zgrajena v Modrc Da,
Vlak NOBEN
Slike Dejanske Da,
Dekoracijo NOBEN
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Postavka Vrsta Večerne Obleke
Rokav Slog Off Ramo
Blagovna Znamka JINFEIGE
Pasu Naravni
Material Poliester
Modni Element letnik
Številka Modela PT0500
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Priložnosti Formalno Večer

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni