1PCS/VELIKO Visoko natančnostjo digitalnih induktivna kondenzator tabela LC100-A LC100A LC100-S tuljavo obsega kapacitivni meter

Nov izdelek

€13.48

€16.44

-18 %

Na zalogi

Oznake:

1999 lexus rx300, lc200a, 68uh induktor, land cruiser lc100, air core induktor, land cruiser lc70, m328 tranzistor tester lcr, induktor set, tuljava tuljava, kondenzator zmogljivosti meter

Je vključen v elektronski razvojnih inženirjev, pogosto potrebujejo, da izmerite induktivnost in kapacitivnost in induktivnost, kapacitivnost miza o tržni ceni, ki je višja, in merjenje majhnih induktivnost, kapacitivnost in majhne napake, je instrument,, ki temelji na LC resonanco načelo, da se pridružijo hitro mikrokrmilnik za izračun natančne meritve, lahko ukrepa majhno kapacitivnost induktivnost uh, je manj kot 1 pf, največji je instrument, značilnosti, še posebej primerna za proizvodnjo mikrovalovna stikalo napajalni pretvornik, induktivnost meritev.

Iv meritev način (LC modul) :

1...C mode.Kapacitivnost (0.01 pf-10uf).

2...L model.Induktivnost (0.001 uh-100mh).

3. Na hl način...Veliko induktivnost (0.001 mh-100h)

4. Hc način...Velike kapacitivnosti (1uf-100mf)

Vse kabine so samodejno področno in zelo enostaven za uporabo.Na ta način, lc100-a lahko popolnoma nadomestili vse vrste induktivnosti in kapacitivnosti merilni instrument na trgu, ne glede na to, iz razpon merjenja in natančnost merjenja, in je stroškovno učinkovit instrument, ki z digitalnim most delovanja parametrov.

Tehnični parametri:

Struktura uvod:

Splošno ometi.Ko je v uporabi, lahko uporabite mikro USB kabel za povezavo z računalnikom USB tester napajanje, če uporabnik ima USB ali 5 v dc napajalnik lahko tudi neposredno na merilnik se napaja mobilni telefon polnilnik.Posebna opomba: če uporabljate dc vtič za izmenični tok, preverite, ali palico v odprtino je negativen in microusb vmesnik nima polarnosti napaka stanju.

Instrument strukturo:

Gumb, skupaj 5, "reset" 0 "HC" gumb, velike kapacitivnosti, induktivnosti, izberite "HL" možnost, "l/c" in black razširitev gumb.Možnosti, HC, HL in L/C so samozapiralni, javnost je 1,0, in X predstavlja katerikoli funkciji, kot je prikazano v tabeli spodaj:

Uporaba:

1. Povežite računalnik, USB napajanje in vklopite stikalo (tester.

2. Glede na izbor načina element, ki ga želite preskusiti, izberite merjenje induktivnosti LX, kapacitivnost CX, induktivnost ali kapacitivnost, HC HL, v odprtem stanju merilni terminal, kot je razvidno iz zaslona:

Induktivnost merjenje 0.000 uh LX:

Kapacitivni zaslon: ukrep CX 0.00 pf

Rezultati so pokazali, da HL 0.000 mh je bila izmerjena z velikimi induktivnost

Merjenje velike kapacitivnosti pokazala: HL 0.00 uf

3. Zaradi različnih merskih načela HC datoteke, naslednji trije načini delovanja za LX, CX in HL so opisane prvič:

V treh načinih, merjenje nič prilagoditev zahtevam.Glede na različne induktivnost, kapacitivnost način.

V terminal odprto državno CX mode, pritisnite "reset" tipke in zaslon na bo "Nastavitve...Ok "po izstrelitvi, na zaslonu se prikaže" timeline "0.00 pf; V HL in LX načini, v primeru kratkega stika, pritisnite "reset", da se prikaže "Nastavitve...No, po "push out", se na zaslonu prikaže "0.000 mh" in "0.000 uh" po "pogon zunaj dosega!" .Nato lahko dal induktivnost povezave tester za preizkus.

V merilni rezultat prikazan na zaslonu, pritisnite funkcijsko tipko in je črna, se prikaže preskus frekvenca toka.

4. V HC datoteko, se prepričajte, da popolnoma izpraznite kapacitivnost meritve, nato pa rdeča test stalnica kondenzator anode, črna test objemka kondenzator anode, branje lahko prikaže rezultat preskusa, je treba opozoriti, da merjenje velike zmogljivosti (več kot 10 mf), test časa, lahko tudi več kot 1 sekundo, testiranje 100 mf kapacitivnost, več rezultat približno 7 do 8 sekund nazaj.

Opombe:

1. HC način merjenja elektrolitski kondenzatorji, prosimo, upoštevajte polariteto, ki je negativna, rdeče in črno.

2. Če je meritev, ki kažejo 0, včasih je treba tudi, da se prilagodi na nič, to lahko negativno odstopanje, vendar ne kažejo negativne.

3. Ne pritiskajte na gumb za ponastavitev, medtem ko testiranje končne točke.To bo povzročilo napako.

4. Strogo prepove nepreverjen kondenzator razrešnico, sicer lahko pride do poškodb tabela.

5. Uporabite 5V ac modul napajanje, se prepričajte, da je polarnost negativno ", sicer modul se bo poškodoval.

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni