Reolink GO PT baterijo fotoaparata 4G LTE 1080p solarnimi pogon Pan Nagib PIR detekciji gibanja 2-way audio za zunanjo varnost

Nov izdelek

€187.72

€268.18

-30 %

Na zalogi

Oznake:

havit webcam 1080p, varstvo varnostne kamere, fotoaparat secur, fotoaparat reolink, Reolink, mikro camara, dahua hfw5442, kamera video, 3g fotoaparat, svetilka sončne

Katero različico izbrati?

Prosimo, dvokliknite sliko, da jo vidijo več jasno

Delo z mobilno omrežje 4G

Reolink Go PT je 100% žice-brezplačno zunanji nadzor fotoaparat, ki deluje na 4G LTE in umts (3G).Lahko se uporablja, kadar ni usmerjevalnik ali WiFi.

Pan & Tilt – Varovati, Kar Zadevah iz Vseh zornih Kotov

Da bi lahko za premikanje levo in desno, nagib navzgor in navzdol, Reolink Go PT lahko skoraj zagotavljajo popolno zajetje, brez mrtvih kotov.Lahko na daljavo nadzirate pan-nagibna funkcija prek Reolink App, in vedno budno pazile na vaše nepremičnine, tudi vi ste na drugi strani sveta.

Non-stop dela, Reolink solarnimi

Priključite baterijo fotoaparata Reolink Sončne celice za nonstop napajanje.Nikoli ne boste morali, da izpni fotoaparat za ponovno polnjenje ali skrbeti izpraznjene baterije.

1080p Full HD & Nočni night vision

Z 1080p Full HD, to 4G mobilni fotoaparat lahko zajame osupljive in ostrih videoposnetkov v dnevno.In zaradi svoje napredne nočni CMOS slikovni senzor, lahko vidite jasno nočno videnje slike z več podrobnosti.

O tem Obveščen s Realnem Času Opozorila

Fotoaparat uporablja pasivni infrardeči (PIR) gibanja senzor za zaznavanje dejavnosti.Ko dogodek, ki je ujet, vam bom povedal takoj.Prilagodite lahko tudi gibanja urnik, ali občutljivost preko naše enostaven za uporabo Reolink App/Client, da bolje ustreza vašim potrebam.

Oddaljen Dostop Kjerkoli In Kadarkoli,

Prikaži vašo družino in dom, kjerkoli in kadarkoli preko iOS in Android pametnih telefonov.Tudi ko ste v pisarni ali potovanjem, lahko preverite, kaj se dogaja v vaš dom/podjetja na poti!

Shrani gibi v SD ali Oblak

1. SD bo snemal, ko zaznavanje gibanja se začne bonusna igra.Fotoaparat bo zbudi v 0.8 s po zaznavanje gibanja je triggerd.Ko je kartica SD kartica polna, bo automaticly pokrovček stare video. 2. Reolink Oblak deluje le z Reolink Pojdi, Argus 2, Argus Pro, Argus Eco, Argus PT, GO PT E1, E1 Pro in E1 zoom v Združenih državah amerike, Kanada, Nova Zelandija, Avstralija, Katar, ZAE, Malezija, Tajska, Vietnam, Izrael, Južna Koreja, Indonezija.Več krajev in proizvodov bodo podprte v bližnji prihodnosti.

Slišati & Talk Nazaj preko Pametnih telefonov

Enostavno nastavite Reolink Go PT, da spremlja vaš drugi dom na daljavo, zaščito vašega RV, bodite pozorni na svoje delovno mesto, in uživajte wildlife gledal.Ali jih je vzela za svoje kmetije, na ladji, okoli hrane prikolice, globoko v gozdu, ali kateri koli kraj, WiFi omrežja morda ne bodo dosegli.

Deluje tudi na prostem

Je odporna na vremenske telo in stanovanj omogoča, da delujejo brezhibno tudi v slabem vremenu, kot v deževja.

Visoke Ločljivosti 1080P(Full HD)
Minimalna Osvetljenost(Lux) 0
Slog Mini Fotoaparat
Vremensko Da,
Stiskanje Video Format H. 264
Baterija 6500mAh baterija za ponovno polnjenje
Certificiranje FCC
IR Razdalja(m) 10M
Milijona slikovnih pik 2MP
Vrsta IP Kamera
TF Kartica NOBEN
Operacijski temperture -10-50℃
Zorni Kot 100°
Napajanje Normalno
Garancija 2-letno garancijo,
PIR detekciji gibanja Da,
Napajanje(V) 5V
Omrežni Vmesnik 4G
Blagovna Znamka Reolink
Senzor Blagovne Znamke SmartSens
Sončne Celice Vključeni
Shranjevanje NOBEN
Podprte Mobilne Sisteme ios
Poreklo CN(Izvora)
Podprti Operacijski Sistemi Windows 10
Tehnologija Infrardeči
Stenski Nosilec Strani
Posebne Funkcije Vodotesno / Vremensko
Opozorilo Dejanje E-Fotografija
Dvosmerni Audio Da,
Objektiv (mm) 3.6 mm
Namestitev Strani
barve Bela
Senzor CMOS
Napajalnik 5V 2A power adapter
Številka Modela Go PT
Povezovanje IP/Brezžično Omrežje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni