12V 24v 110V-220V 63 cm Wifi LED Znak Strani Okna Programabilni Pomikanjem Dve vrstici Trgovina LED za prikazovanje sporočil odbor za oglaševanje

Nov izdelek

€121.66

Na zalogi

Oznake:

odbor led znak, led poiščite znak, vrečko trgovina, neon znak, odprite led znak, Orgon.si, oglaševanje led oglaševanje, led programabilni plošča, led meni odbora a0, ykz led zaslon

Barva Ime:RGY LED zaslon za 3colors lahko vnesete sporočilo prek mobilnega telefona, ki teče iOS ali Android prek WiFi povezave Razsvetljave oglasi, kjer lahko izberite svoje besedilo.Idealen za različne operacije.Pozicijah lahko tudi po meri narejeno cena je ustrezna, da zahteve.LED prijavite podpira več jezikov način, se prikaže besedilo sporočila, simbol številke, in vektor diagramov.S pomnilniške kartice, prav tako podpira shranjevanje in upravljanje vsebine za tisoče obvestila in sporočila.Drsna-besedilo LED zaslon je odličen oglaševanje naprave za vsak poslovni subjekt, pisarna, trgovina ali restavracija.WiFi operacije pod vodstvom zaslonu daje uporabniku več kot 45 besedilo učinke na zaslonu.Izbirate sneg, splash, vrtenje, se pomaknite, flicker, statične, besedilo na levi, besedilo, ki se gibljejo na desno ...Vnesite sporočilo preko usb: 1. Namestitev programske opreme smart 2. Priključite kabel USB 3. Kliknite Search (Išči) 4.Program za vaše sporočilo.Kliknite Pošlji.Vnesite sporočilo preko telefona wifi: Podpora Andrews in iOS iPhone mobilni telefon sistem Mobilnega telefona skeniranje dvodimenzionalna koda za prenos programske opreme 1. Telefon neposredno povezavo led vroče točke 2.led zaslon Kliknite iskanje zaslon 3. Program za vaše sporočilo.Kliknite Pošlji.Sedaj lahko kažejo vaše sporočilo na zaslonu Specifikacije: Resolucija: 32 x 128 slikovnih pik Dimenzije:63 x 17.5 x 2,2 cm (26x7x1 ") Ohišje: aluminij zlitine okvir Funkcija Podpora: Čas - HH: MM: SS, Datum delovna moč: vhodna napetost AC 110V-240V (privzeto); DC 9V-36V (auto) Lahko podpira 12v ali 24V napetost, vas prosimo, da nas sporočila za avto napajalnik, napajalni kabel, je približno 10 metrov 3 metrov Najboljši razdaljo gledanja: 3-15 metrov Življenjska doba: 100.000 ur Delovna temperatura -20 ° do + 60 ° Zaprtih prostorih in na prostem suho uporabo Vsebina Paketa: 1x programabilni LED zaslon 1x Napajalni kabel 1x CD (elektronska navodila) P. S.če ste zainteresirani, vam izdelamo prilagojena LED programabilni prikazan glede na želene dimenzije ali barve na zaslonu.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri dajatve

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Cev Čip Barve RGY
Velikost 63x17.5x2.2cm (26x7x1 ")
Blagovna Znamka Leadleds
Slikovnih pik 4,75 mm
Številka Modela P4.75 -32128RGY
Uporaba V zaprtih prostorih
Prikazovalnik Funkcije Besedilo simbolov, številke, črke, itd.

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni