Kolesarski Brezrokavnik Lahki Nepremočljiva, Windproof Teče Telovnik Kolo, Kolesarska Oblačila brez Rokavov Kolesarska Jakna Očesa tkanine na hrbtni strani

Nov izdelek

€19.11

€20.55

-7 %

Na zalogi

Oznake:

led jersey west, kolo telovnik, tekaški nahrbtnik west, cikel gilet, led luči west, teče luči west, cikel brez rokavov, telovnik windproof, cikel telovnik pozimi, zahodu teče vratu

Dobrodošli, da bi Kolesarski Dres po Meri Lahko Izberete katero Koli velikost/barvo/Vse logotipi Sprejeti po Meri Kolo Oblačila,DIY Svoje Kolo Nositi ponujamo tudi vse ekipe, kolesarska oblačila, kar jih lahko najdete, ki Ga želite kupiti oblačila slog, ki je sliko poslal k meni in mi sporočilo.Mi vam bo pomagal izpolniti svoje naročilo!Smo factory outlet trgovin, zagotavljanje kakovosti, ladijski, ki se hitro!Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, smo lahko, Če potrebujete me kontaktirajte veselimo vaše pismo preverite velikost tabele bofore ste naročilo prosim, To je Azijski Velikost, Manjša od Evropske Velikosti.V "Kažejo Prsih" in "Predlagaj Masa", je najbolj pomembno.Pls sklic teh dveh predlog, izberite vašo velikost.

Prilagodite Izdelek

Realne slike drugih stilov za sklic

Prikaži Podrobnosti

PRIMER

NAŠI TOVARNI

Dostava

1. Smo Dostava po Kitajskem Post Air Mail v večini držav.To je Brezplačna Dostava.potrebujemo približno 1-2 delovnih dni za ravnanje to, preden ga poslal ven. (če se srečamo Kitajski prazniki, dnevi se bo razširila, ki je ustrezno)

2. Če želite prejemati hitro, Pls izberite EMS(5-10 dni) ali DHL(4 do 8 dni) , Vendar boste morali plačati dodatne stroške dostave.ko se naročite, boste videli točno pristojbina.

3. Upamo, da prihod vaš element je pravočasno, ker Pa je mednarodni dostava, dobavni rok je zelo odvisen od kurirska podjetja in lokalne Carinskih Dajatev (če se uporablja) in povsem izven našega nadzora, ko objavljate.Če bi se vsa vprašanja, ki izhajajo iz te pošiljke, vas prosimo, da nas kontaktirate.Kot trudimo se, da bi medsebojno pozitivno in transakcije.

4. Prosimo, poskrbite, da nam s pravilna, natančna in podrobna Naslov za dostavo (ime, priimek, telefonsko številko in naslov, ki so potrebni)

5. Rusija prijatelji,pls povej ime in priimek ,v skladu z rusko Postoffice Pravila imena prejemnikov.

Vrne

1. Če je predmet, ki ste jo prejeli, je nesprejemljivo v okvari, pokvarjen, ali out of order, pls da nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo.

2. V primeru, da teh neprijetnih stvari se dogajajo, upamo, da se kupec in dobavitelj lahko aktivno obveščanje rešiti spora na prilagodljiv način.Obljubljamo vam, da bomo delo zadovoljivo rešitev.

3. Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate .tako da bomo potrudili, da odpravite vse težave, ki bi lahko prišel takoj, in cenimo priložnost, da svoj posel.Samo biti odprti!

4. Vsa vprašanja v zvezi z eno od naših predmetov bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Hvala vnaprej za vašo potrpežljivost.

WindproofFeature
Za sezono
Blagovna Znamka SVBBZC
Funkcija Odporen na veter
Šport Tip Kolesarjenje
Vrsta Tkanine DRES
barve rdeče, črno modra zelena Rumena, vijolična, Roza
Spol Unisex / Moški Ženske
Fit Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
Za sceno
logotip Vse logotipi Sprejeti
Vrste Vrhnjih Oblačil Telovnik
Material Poliester
Številka Modela

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni