Pes Pas K9 Hoja Nastavljiv Najlon Pet Pes Ovratnik Telovnik Bungee Pes Povodec Pas Za Mala Larges Psi Nemški Ovčar

Nov izdelek

€7.09

€14.17

-49 %

Na zalogi

Oznake:

ovratnik k9, aeropress kave, za pastirja, hlbb pes ovratnik, lg k9 pes, mačke policijski pes pas, bungee pes povodec, prodaja majhen pes pas, pastir, zabavno pet pas

13702045188603274 IZBRAL ZA VAS, NAS $ 22.99 / US $ 13.59 / US $ 9.99 / US $ 19.99 / US $ 11.59 / US $ 14.99 / US $ 3.99 / US $ 7.59 /

Vzdržljiv Material.Pes majice je izdelano iz kakovostne in trpežne 1000D Najlon Materiala z lepo šiv in mehko oblazinjeni podloga za preprečevanje obrabe za vašega psa kožo in lase z udobno fit.Free prilagodite Pravilno.Sprednji prsih trak lahko dvosmerni prilagojena za 2 drsnik sredstvo za uravnavanje traku je bila narejena 2-slojni najlon tkanine,pravilno širina in debelina tkanine, ki lahko ponudi in močno upreti in udoben občutek na vratu psa.Oblikovanje Ročaj.Vrh taktično storitev pes telovnik je V obliki sponke in ročaj,pomočnik pes pasu za izboljšanje nadzora in usposabljanje vaš pes hodi poleg vas.Čarobno Nalepke Plošči.Tam je čarobno nalepke ID plošči na obeh straneh tega usposabljanja psa pas, ki se lahko dajo za popravke.(Vljudno prosimo, upoštevajte, da je le en obliž prihaja s tega oblačila za pse, naključno,jih lahko kupite v naši trgovini, če potrebujete več).

Pošiljko

1. Običajno bomo poslali blaga je v roku 1-3 delovnih dni po plačilu je preverjeno, da ga Orgon.si. 2. Če se odločite express pošiljko in vaš naslov, ki je definiran kot oddaljeno območje z Fedex /DHL, boste morali plačati dodatnih $30 daljavo, ladijski promet pristojbina.Ali vas prosimo, da nas nova drug naslov, ki ni oddaljeno.Oddaljeno območje preverite preko link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Če imate kakršno koli spremembe, da, prosim, pustite sporočilo v vrstnem redu. 4. Prosimo, preverite vaš naslov in kontaktna številka je prava, še posebej preverite vašo poštno številko in mesto je popravite informacije ,v nasprotnem primeru vaša parcela ne bo ladja ven.

Garancija

Eno leto garancije za vse proizvode, vse enote, ki dokazuje z napako v garancijskem potrjevanje obdobju, bomo odpravili brezplačno za dele ali zamenjati.Končni uporabnik je odgovoren za vse tovorni stroškov .Garancija ne pokriva kakršne koli naključno, nenamerno ali posledično škodo, ki izhajajo iz uporabe.

Povratne Informacije&Rating

Zahvaljujemo se vam za poslovanje močno.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas Pozitivne povratne informacije in 5 Zvezdic rating.Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvoj naše poslovanje in boljšim.Če niste zadovoljni s katerim koli razloga, vas prosimo, da nas kontaktirate, komunikacija je veliko bolj učinkovito kot odpiranje spora.Naše storitve za stranke in tehnično podporo, se bomo potrudili, da vam ponudimo zadovoljni rešitev.

Povodec velikost 2,5 cm širina, 97-150 cm Dolžina
Funkcija Hitro Sprostitev
Material Najlon
Teža S 100g, L 150g
Vrsta Pasovi
vzorec Trdna
Poreklo CN(Izvora)
Je Pametno Napravo No
Pes Pas Tip Osnovna Povodcem Pasovi
Sezona Vse letne čase

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni