Auto Magnetni Elektromagnetno Daljinski upravljalnik Baterije Vklop Izolator Avtomobila 12V 24V Odklopite Baterijo Stikalo Z Rokavice

Nov izdelek

€26.65

€38.08

-30 %

Na zalogi

Oznake:

12 volt gumb, auto cut off, izključite stikalo, avto stikalo simbol, 8 banda 12v stikalo nadzorna plošča, audi a6 c6 ventil, lancer tipka za preklop, elektromagnet magnetni, žabica stikalo, magnet stikalo

Toplo Nasveti:

1.Prosimo, pripravi kabel za baterije,Kot je kabel vozila je drugačen.Ne bomo pošlji baterije žice v paket .prosimo za razumevanje.

2.To stikalo podporo ročnim nadzorom.Če je v oddaljenem je izgubil ali moč, ki je zunaj , lahko s pritiskom na gumb , nato pa priključite baterijo

3.Z daljinskim upravljalnikom lahko nadzorujete 50m

4.Primerni za najbolj Avto

Specifikacija:

Preklop Napetosti:12V/24V

Material Tip: Baker

Posebne Funkcije:remote control battery stikalo

S daljinski upravljalnik:Da

funkcije: remote ročno upravljanje

Značilnosti:

Nazivna Napetost: DC 12V/24V

12v Delovna Napetost 10-15V

24VWorking Napetost 20-29V

Življenjska doba Uporabe: 100.000-Krat večje

Daljinski Sprejemnik Pripravljenosti Tok: 0.0085 A

Paket Vključuje:

1 x Avto Baterijo Stikalo

Preklapljanje poraba energije: 0.008 ojačevalniki v pripravljenosti, zelo varčevanja z energijo, porabo energije je mogoče zanemariti, kadar glavni napajalni je, polni energije, poraba energije, je za 0,8 ojačevalniki, za 9,6 w, kar je enako porabe energije 1 vključite signal.Ob izstopu iz avtomobila, mora biti razdeljeno.Vklopite glavno moč, tako da je avto ima tudi funkcija zaščite proti kraji.Lučka na krmilnik je konstantna.Lahko primite ali delovni status daljinskim upravljalnikom preklopite je normalno.Vam ni treba, da razmislite o porabi energije.Novo baterijo lahko uvrsti za en mesec, in tudi odpustili običajno.

Opomba:

1. Po namestitvi, daljinski upravljalnik elektromagnetno stikalo se bo povečala poraba moči baterije.Ko zapustite vozilo, daljinski upravljalnik je treba uporabiti, da izklopite skupno napajanje v času, da bi se izognili baterije se osiromašeni zaradi čezmernega porabe energije in ne more začeti.

2, ker je rezanje izključite napajanje celotnega avtomobila, bo to povzročilo alarm, avtomobila, računalnikov in drugih električnih izpadov ni lahko delo.

3. Med normalno vožnjo, ne izklapljajte elektromagnetno stikalo, da bi se izognili večji generator napetosti in škodo, avtomobilski strojev in naprav.

4.Ta naprava je samo za baterije vklop / izklop, da se ne more začnete svoj motor

1. omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo z garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Orgon.si!

1. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in po svoje

2. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vse komponente, pribor vključen, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

3.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Če Ste Zadovoljni Z Našim Izdelkom, Prosim, Pustite Polno zvezd in Dobre Povratne informacije Za nas.Vaše Povratne informacije bo spodbujal nas je, da je Bolje V Nadaljnje.Hvala!

Postavka Višina 5.5
A8-Leto 2015
Vrsta Materiala Baker
Ime Modela Akumulator Stikalo
Audi Model A8
Element Teža 800
Za Vozila Znamke/Modela Audi
Posebne Funkcije baterija master preklopi v
Postavka Dolžina 14
Postavka Premer 0
Leto 2019
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Element Širina 13.2
Postavka Vrsta Baterijo Stikalo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni