Prstnih odtisov, Senor Magnet Zadnje Ohišje pokrov Baterije Za HUAWEI P Smart 2018 Hrbtni Pokrovček Za Huawei Uživajte 7S+Moči Strani Gumb+Objektiv

Nov izdelek

€7.69

€9.04

-14 %

Na zalogi

Oznake:

stanovanje huawei p smart, huawei p smart 2018 kolesni pokrov, huawei honor v8 nazaj kritje primera, ohišje za čast 20 yal l21, bodi pameten, huawei p smart sensor, ohišje za huawei p30 lite svetlobna, izvenkrmni trim, ipad pro ultra tanek silikonski pokrov, huawei p smart 2018 kritje dlani

Prstnih odtisov, Senor Magnet Zadnje Ohišje pokrov Baterije Za HUAWEI P Smart 2018 Hrbtni Pokrovček Za Huawei Uživajte 7S+Moči Strani Gumb+Objektiv

Dostava Politike:

Bomo lahko za ladje, ki jih preko DHL, UPS, FEDEX, EMS, Orgon.si Standardna Dostava Na vaši izbiri.Ali mi lahko ponudi najcenejši in najvarnejši način dostave.Naš cilj je, da poskrbite, da vaše naročilo doseže v najboljši možni način.

* DHL, UPS in Fedex običajno traja 7-10 dni, da pridete.

* EMS običajno doseže v 10-15 dni.

* Letalom Wuyou običajno doseže svet v 15-30 dni.

Ne moremo dostaviti na naslov: PO Box in ne moremo dostaviti brez vaše kontaktne telefonske številke.Da preverite, ali je telefon in naslov, ki ste levi so pravilne, bomo samo ladje na naslov, ki ga pusti v Orgon.si sistem.

PAA:

1. Zakaj bi jim zaupate nam?

Smo prodajajo samo visoko kakovostne proizvode, stranke, ki ne skrbi za kakovost naših izdelkov.Naše prednosti so dobre kakovosti in najboljšo storitev.

2. Lahko ga bodo poslali v moji državi ?

Mi lahko ladja postavke v 98% držav na svetu.Če vaša država ni mogoče izbrani na Orgon.si, prosimo, pogovorite se z nami.

3. Kako dolgo traja, da pridejo?

Na splošno, bomo poskrbeli za pošiljko v roku 1 do 7 delovnih dni, ko je plačilo potrjen, sodelujemo z DHL, UPS, TNT, FEDEX (5-7 dni) in EMS (13-30days).Vendar vas prosimo za razumevanje, če pride do zamude zaradi nekaj, kar je izven našega nadzora.

4. Ali moram plačati carinskih dajatev?

Smo plačali davek.Cena na Orgon.si ne vključuje carinskih dajatev in taks, če se to zgodi, kupec mora plačati sam.Če se ne strinjate, prosimo, da ne kupite, da se prepreči težave.Carinske dajatve se zaračunajo po državam uvoznicam.Če imate specifične zahteve za prijavljeno vrednost, prosimo, pojasnite, pri dajanju naročil.Imeli bomo pravo rešitev za vas.

5. O tem, kako kakovosti, ki jih ponujate?

Mi v glavnem ponujajo kakovost za originalne,Nove blagovne znamke ali AAA visoko kopiranje, smo tudi druge lastnosti, kot na različne potrebe.Lahko nudimo različne kakovosti za drugačen standard, ki imajo različne cene.Prosimo, da nas kontaktirate, kaj je kakovost, ki jo potrebujete.

6. Lahko l namestiti sam?

Da,poslali vam bomo brezplačno orodja nastavite za vsak paket,ga lahko namestite sami,vendar vas prosimo, poiščite namestitveni vodnik iz Youtube, sledite korakom in bodite pozorni na magistrski Ukrepi.

7. Če profuct prihaja zdrobljen ali izdelek, ki niso prišli, da mi,kako lahko naredim?

Prihajajo z Objektiv+Stranske tipke
Blagovna Znamka OTMIL
Material Kovine
Design BAR
Številka Modela Za HUAWEI P Smart / Uživajo 7S
Model Številka 2 SLIKA-LX1, FIG-LA1, FIG-LX2, FIG-LX3
Združljiv Blagovne Znamke Huawei
Funkcija Zadnji Pokrovček
barve zlata, črna
Kakovost Visoka Kakovost

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni