Blagovne znamke ženske PU umetno usnje obleka z dolgimi rokavi retro elegantne dame, temno zelena sredi obleko vestido elegantno Žensko jeseni gumb

Nov izdelek

€19.32

€41.09

-52 %

Na zalogi

Oznake:

temno zelena ogrlica, usnje obleka minimalno, ellegant usnje obleka, gumb obleka ženske, watchcase, Temno zelena, blagovne znamke obleka ženske, temno olivno zelene obleke, dolgo oplaščeni zlato obleko, asimetrična obleka

O Povratnih Informacij:

Iskreno upam, da vsi kupci, ki nam bo dala 5 zvezdic povratne informacije po prejemu predmetov!

Prosimo, ne puščajte 1 povratne informacije brez komunikacije.Hvala za vašo podporo!

O Ladijski:

Običajno nudimo Brezplačno dostavo preko Kitajske Post Air Mail.Je cenejši, Vendar Počasneje.Bomo dobaviti elemente v 3 delovnih dneh po receving vaše plačilo.Čas dostave je odvisen od destinacije.Če ste zaskrbljeni, da bi dobili to, prosimo, izberite drug dostava načine.Vsa vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate!

Izdelek:

blagovne znamke ženske PU umetno usnje obleka z dolgimi rokavi retro elegantne dame, temno zelena sredi obleko vestido elegantno Žensko jeseni gumb

Velikost:

toleranca +/- 2 cm

Kupec je Pokazal

Podrobnosti Kažejo(100% (realno za ourself)

Opozorilo:

1.Prezrite oznako velikosti prihaja s krpo.Oznaka velikosti je lahko včasih večji kot naš opis velikost ker so tisti, ki so za Kitajske.Smo 1 ali 2 velikosti manjše od Evropskih in Ameriških ljudi.

Opomba: Ta element je brez trgovina na drobno polje.

Dostava: Mi Ladje po vsem Svetu, razen APO/FPO.Izdelki so poslane iz Kitajske z Letalom, doseže večina držav, v roku 10 do 20 delovnih dni.Čas dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov, to lahko traja do 20 delovnih dni.

Plačilo: sprejemamo alipay tukaj.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Garancija in Jamstvo: 12 mesecev Garancije.Nakup z zaupanjem!Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih polnilnik, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

Druge Politike: Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Pogosta VPRAŠANJA: Q:Kako lahko plačam za svoj nakup?

A: sprejemamo naslednje plačilne metode: cridet kartice; moneybooker;T/T;western union.V:Koliko stane, da se ladja v moji državi?

A:Paket manj kot 2 Kg, ki bodo dobavljeni z China Post Letalom, ki je brezplačno dostavo v 26 državah, kot sledi: zda, Združeno Kraljestvo; Avstralija; Brazilija; Kanada; Italija; Turčija; Španija; Malezija; Francija; Rusija; Švedska; Nova Zelandija; Norveška Švica; Japonskem, Tajskem; Irska; Izrael; Belgija; Poljska; Južna Koreja; Avstrija; Nemčija, Danska; Singapur.

Druge države in paket nad 2 Kg, ki imajo kupci privoščiti celotnega ladijskega stroškov.Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.Q:ali je ta izdelek prišel z drobno paket?

O: Smo zapisali, pakiranje podrobnosti o opisu vsakega izdelka, prosimo preverite, hvala vam!Q:sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Zdravo,hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Sezona Jeseni
Slog High Street
Dekoracijo Gumb
Številka Modela 65113R-70
Rokav Dolžina(cm) Polno
Silhueta A-LINIJE
Pasu Naravni
Vzorec Tipa Trdna
Rokav Slog Redni
Material PU
Spol ŽENSKE
Izrez Zavoj navzdol Ovratnik
Dolžina Obleke Mid-Tele

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni