Aluminij Zlitine Namizno Stojalo za Zaslon Non-slip Laptop Stand Odcepa s 4-vrata USB Polnjenje

Nov izdelek

€20.14

€28.36

-28 %

Na zalogi

Oznake:

monitor riser stojalo, desk tipkovnico pladenj, monitor riser, pc podpora, zaslon podporo, za macbook stojalo, laptop riser stojalo, imac podporo, osebni računalnik pribor, monitor podpira usb

Funkcija:

1. Poveča višina zaslona prenosni ali namizni monitorji, spremeniti slabo navado, da se gleda na računalnik in učinkovito lajšanje materničnega vratu utrujenost.

2. Z 4A trenutni skupni pridelek 4 USB polnjenje funkcije, lahko zaračuna digitalnih izdelkov, kot so mobilni telefon, tablični računalnik, ni treba, da priključite v računalnik z gostiteljem, je bolj priročno za uporabo.

3. Spodnji nosilec lahko skrijete tipkovnico design.Če ne uporabljate računalnika, je priročen za shranjevanje in bi namizje bolj urejeno.

4. Izdelan iz aluminija zlitine, izboljšanje stabilnosti, seveda dissipates toplote zraka, veliko hitreje kot plastična ali lesena laptop dock brez uporabe baterije ali električne energije.

5. Večnamensko podporo, ne uporablja samo za vse spremljanje na trgu, ampak tudi kot nalašč za TV podporo, prenosni računalnik, tiskalnik, zvočniki in še več.

Specifikacije:

Material: Aluminij zlitine, ABS, PC.

Velikost(Cca): 55 x 16,8 x 5 cm/ 21.65 x 6.61 x1.97inches(L x W x H).

Napajalni kabel dolžina: 146cm/ 57.48 cm.

Vrata USB: 4pcs

Na voljo plug: NAS vtič, EU plug.

Pakiranje seznam

Paket Je Vključeno:

1* stojalo za zaslon

1* napajalni kabel

Blagovna Znamka YPAY

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni