5PCS CPAP Filter Virusne in v Zraku Alergeni CPAP Bakterijsko Virusna Filter za Cpap BiPAP Cev Apnejo med Spanjem Smrčijo

Nov izdelek

€12.45

€18.30

-31 %

Na zalogi

Oznake:

čistilo cpap, ličila masko, evropski padalec, cpap, odvreči masko, cpap cev, apnea spanja, boox suniti, ali veste, kako, skp v zraku

1.SUPER CLEAN AIR.Ti filtri aktivno čiščenje zraka, kot ga zapusti CPAP ali BiPAP kavo, pa delujejo v povezavi s stroji vgrajeni filtri, zagotavlja izjemno čist zrak skozi noč in pomaga pri zaščiti proti es in bakterije.

2.NAJBOLJŠA IZBIRA ZA ALERGIKE.Naše Cpap / Bipap filtri so odlična možnost za spanje terapije uporabnikov, ki so nagnjeni k bolezni ali alergije.

3.OHRANJA PRETOK ZRAKA MOČAN.Nizka odpornost na pretok plina pomeni, da uporabnik ohranja močan zračni tok, ki prihaja iz CPAP/BIPAP stroja.

4.PREPROST ZA NAMESTITEV.Bakterijski Filter Za CPAP/BIPAP Strojev je hiter in preprost za namestitev in zamenjavo - Preprosto pritrdite filter za vaš pralni med zraka vtičnico in vaš standard CPAP cevi.

5.ZA ENKRATNO UPORABO FILTROV.Naši Filtri bodo v povprečju 4-6 tednov pred potrebuje, da nadomesti, vendar vaš filtri lahko traja za daljši ali krajši čas, odvisno od pogojev v okolju.Jih je treba nadomestiti, kadar bela material filtra začne iskati umazan.

Ime:CPAP Filter

Tip: CPAP Filter

Način delo: CPAP

Številka modela: CPAP Bakterijsko Virusna Filter M1

Tlačno Območje: 4-30 cmH2O

Izdelek: CPAP Bakterijsko Virusna Filter

Funkcija: Filter Virusne in Alergenov v Zraku

Filtracija Učinkovitost: 99.99%

Značilnost: Visoka kakovost; Enostaven za uporabo

Združljiv z: CPAP, APAP, BPAP Stroji

velikost:

Pralni povezave notranji premer: 13mm dolžina: 25 mm

Cev za povezavo notranji premer: 15 mm dolžina: 22 mm

Material:plastika

barva:Svetlo zelena

Vsebina Paketa:

5 * CPAP Filter

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

svetloba Ne Podpira
Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni