Multi-funkcijski Delo Platno so odporni na Obrabo, Predpasnik Z Žarom Žepi Lesnoobdelovalnih Predpasnik 11 Čiščenje Predpasnik Peko Higiensko K4V0

Nov izdelek

€7.83

€13.28

-41 %

Na zalogi

Oznake:

predpasnik kuhar, predpasnik nepremočljiva, predpasnik kuhar, predpasnik kuhinja ženska, predpasnik kuhinja, usnjeni predpasnik lesnoobdelovalnih, cowhide lesa delovni predpasnik, predpasnik kuhinji ženske, mens lesnoobdelovalnih predpasnik, platno natakarica predpasnik

Glavne Značilnosti

Multi-funkcijo Predpasnik z Žepi

Pakiran z 11 žepi in 2 zank, da vam hiter dostop prostor, da imajo tako velike in majhne predmete, iz težka kladiva barvne svinčnike.

Zbiralec Vaše Mussy Orodja

Veliko trajne žepi, da imajo vaše orodje, žeblji, svinčniki, in telefon.Dvojna plast kladivo zank, z sekundarne zanke za orodje z manjšim premerom.

Nastavljiv Plečetom Trakov

Delovni predpasnik s prilagodljivim nastavljive zaponke, primerna za osebe od S do XXXL za moške in ženske.Obstajata dve ramena in dveh trakov.Ko se je prilagodila svoje prileganje, trakovi ostanejo na no na vaše telo in ob izklop hitro.

Odlično Darilo Predpasnik za Trim Dela

Obrtniški iz 16 oz/20 oz voskom platno.Dvojno seamed lesnoobdelovalnih predpasnik z večjo šivanje in dlje bi trajalo.Izbiri naših večnamenske ploščadi kot odlično darilo, in pomagati mu/ji uslugo.

Široka Uporaba

Lahko je vaše orodje predpasnik, mizar predpasnik, trgovina predpasnik, woodworkers predpasnik, vrt predpasnik, delavnice, predpasnik, delo, delavska, lesnoobdelovalnih predpasnik, delo predpasnik, itd.

Velikost izdelka:65 × 66 cm

Vsebina Paketa

1 × Predpasnik

Dragi kupec,Dobrodošli v naši trgovini.Obstaja toliko koristen in poceni izdelek v naši trgovini.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Slog Japonska Slog
Material Platno
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Čiščenje
Razvrstitev Brez Rokavov Predpasnik
Vrsta Hlače z oprsnikom

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni