11 Reže 2-plast Eterično Olje Zaslon Stojalo Leseno Aromaterapija Organizator Masivnega Lesa, Display Stojala za Organizacijo Shranjevanje Rack

Nov izdelek

€7.28

€10.40

-30 %

Na zalogi

Oznake:

luna lesa zaslon, aromaterapija primeru, eterično olje torbica za shranjevanje, 1u rack, škatle masivnega lesa, eterično olje rack, barve rack organizator, les tabela razstavna stojala, luknjo polica, 2 plast polica

Značilnosti:

1、11 Oddelkov Eterično Olje Zaslon Stojalo: majhne velikosti stojalo je zelo primeren za prikaz v toaletno mizico, mizo ali pult.Z 11 žlebovi, lahko imajo 15ml steklenice.

2、Odlično Izdelave in Čvrsta Struktura: Enostavno zaščito in organiziranje eterična olja, držeč olje na varen in stabilen položaj.

3、Shranite Vsa Olja Varno: Primerna za različne vrste eteričnih olj.To lahko shranite svoje najljubše olje lepo in varno v lepi in priročno mesto.Je zelo primeren za vaš difuzor.

4、Odlična Darila: To je dobra priložnost, da pošljete odlična darila za vaše prijatelje in familiars fond eteričnih olj.

5、Trpežna in Enostavna za Izvajanje: Primerna za potovanja, predavanja, itd.To lahko zagotovi edinstveno in nepozabno način za prikaz vaše olja.

Specifikacija:

Velikost: zunanji premer je približno: za 21,8*8.5*4 cm/8.58*3.35*1.57 palčni, premer majhnih mreža je približno 3 cm/1.18 palčni (glejte velikost grafikona za podrobnosti)

Material: bor

Seznam Vsebine:

1*Eterično Olje Zaslon Rack

Opombe:

1. Zaradi ročnega merjenja, bo v 1-3 mm/0.03-0.12 tolerance.Prosimo, poskrbite, da boste ne moti to pred nakupom.

2. Prosimo, upoštevajte, da se barva lahko razlikujejo.

Material Drugo
Izdelek materiala Borov Les
Številka Modela Eterično Olje Zaslon Rack
Razvrstitev Zložljivo Stojalo
Ime Lesene Eterično Olje stojalo
Št. od Stopnje Dvojno
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Drugo
Vrsto Namestitve Nadstropje Vrsta
Funkcija Okolju Prijazno
Uporablja Prostor Dnevna Soba
Velikost The outer diameter is about

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni