Laptop Strani Mount Magnetni Telefon Stojalo Držalo Za Širitev Fiksni Nosilec Slim

Nov izdelek

€3.81

€6.35

-40 %

Na zalogi

Oznake:

namizno držalo za pijačo, lowepro bp, magnetni magnet papir držalo, tovornjak laptop gori, adjustible laptop strani mount, magnetni avtomatski nosilec za telefon, ipad za prenosni računalnik, park šimpanz magnetni nosilec za telefon, nastavljiv laptop strani mount posnetek, laptop gori

Opis:

1.Novo nadgrajeno prenosni telefon gori -- Pametni stojala za Prenosni računalnik ali namizni monitor.Vgradnjo za vse vrste ravno računalniški zaslon, mobilni telefon standers, ko je polnjenje, ki uživajo dvojni zaslon ob istem času.

2. Enostaven za uporabo, -- držalo za Telefon za računalniški monitor uporabi magnetno design, ki lahko trdno adsorpcije mobilni telefon ob prenosni računalnik ali zaslon.To je zelo preprost za namestitev, prevoz in uporabo.Zaščitno goba je pritrjena na magnetni kontaktne površine za učinkovito zaščito vaše opreme.

3. Prenosni za potovanje-- Strani mount posnetek za dual monitor je majhna, trdna in lahka oblika omogoča širitev nosilec enostavno vzeti v torbi med traveler, analitik , in drugi.

4. Magnetni prenosni nosilec universal združljivo z iPhone in Android telefoni.

5. Več Zaslonu-To Magnetni Strani Mount Posnetek lahko objemka tablični računalnik ali mobilni telefon, laptop, da bi dobili multi-display računalniško izkušnjo, razširiti vaš zaslon, povečanje vaše produktivnosti in večopravilnost , doma, v pisarni ali na poti.

Specifikacija:

Tip: Prenosni računalnik širitev nosilec

Material: Aluminij zlitine

Uporablja scenarije: vsi skupni prenosnih računalnikih in tabličnih računalnikih

Velikost:12x3x0.5 cm

Paket Vključuje:

1x Prenosni računalnik širitev nosilec

2x krožno magnetno listov

1x lepilo

Material aluminijeve zlitine
Poreklo CN(Izvora)
Polnilnik No
Številka Modela Prenosnik širitev nosilec
Blagovna Znamka MagiDeal
Je Zvočnik No
Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Uporaba mizo
Magnetni Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni